1.7 C
Ljubljana
petek, 16 aprila, 2021

Nov brutalen napad na svobodo govora! Ker je na Facebooku kritiziral dejanje učiteljice, ki je otroke indoktrinirala z LGBT-ideologijo, bo moral sesti na zatožno klop, grozi mu tudi sodna izvršba!

Že pred leti smo tudi v tedniku Demokracija in na naši spletni strani opozarjali na vse bolj prisotno LGBT-ideologijo ter teorijo spola v slovenskem šolskem sistemu. A to še ni vse – v marsikateri zahodni državi je to postal del uradno zapovedane »politične korektnosti« (beri: novega totalitarizma), saj teh ideologij in njihovih nosilcev ni dovoljeno kritizirati. Očitno se to seli tudi v Slovenijo.

 

Pred kakšnim mesecem je Oton F. (ime in kraj bivanja hranimo v uredništvu) na Facebooku ostro kritiziral eno od osnovnih šol na Goriškem ter učiteljico v prvem razredu, ki je sicer ni poimenoval niti z imenom niti s priimkom. Kot nam je zaupal, je njegova šestletna vnukinja iz šole prinesla domov tudi novice o tem, kaj se v šoli učijo. Namreč, učiteljica je razlagala, da ima v rokah knjižico o tem, da ima lahko otrok tudi dva očka ali dve mamici. Na ugovor učencev, da je to nemogoče, je povedala nekako tako: če mamica nima kje imeti otroka, ga lahko pusti v porodnišnici, potem pa tega otroka lahko kupita ali dva očka ali dve mamici. Tako nekako je šestletnica pripovedovala vsebino učne ure doma. Naš sogovornik Oton F. je zgrožen nad tem in se sprašuje, kako lahko otroke indoktrinirajo z LGBT-ideologijo in ob tem podpirajo še trgovino z otroki. Po neki zdravi presoji bi moral vsak tak učitelji že naslednji dan zapustiti šolo, naš sogovornik pa je tudi pozval ravnatelje, naj med učitelji naredijo red.

No, očitno pa so na šoli, ki jo je kritiziral, mislili drugače. Učiteljica, ki ni bila omenjena z imenom in priimkom, se je v zapisu prepoznala in je vložila kazensko tožbo proti Otonu F. Kot nam je povedal, se je kmalu po objavi začel nanj vršiti pritisk, naj objavo umakne, komentatorji pod objavo so to celo zahtevali zaradi zaščite interesa otroka. Pa čeprav naj bi sporno ravnanje učiteljice potrdilo več otrok in njihovih staršev, vendar so se po začetnem ogorčenju na roditeljskem sestanku »povlekli nazaj«, očitno zaradi strahu. Včeraj pa je Oton F. od sodišča v Novi Gorici prejel sklep o začasni odredbi in izvršbi na njegov transakcijski račun v vrednosti desetih tisočakov z dodatno grožnjo o kazni sto tisoč evrov zaradi razžalitve časti učiteljice, poleg tega pa je bila vložena še zasebna tožba s strani učiteljice. Po naših informacijah naj bi tožbo vložila tudi šola. Objavo je sicer Oton F. medtem odstranil, njeno vsebino hranimo v arhivu.

Kakorkoli že, ta srhljiv primer je dokaz, da se nam ne obeta nič dobrega – če bo učiteljici uspelo zmagati v tem bizarnem sodnem postopku, bo s tem dokončno potrjeno, da so nosilci nasilne LGBT-ideologije v naši državi zaščiteni kot kočevski medvedje, nihče jim ne sme pokazati niti mezinca. Starši, ki se z LGBT-ideologijo ne strinjajo, pa bodo morali biti lepo tiho in pod pritiskom represije vse to požreti. Koliko časa bomo še to trpeli?

Zadnje novice

Sorodne vsebine