20.9 C
Ljubljana
sobota, 22 junija, 2024

(NOCOJ NA TVS!) Zaradi nocojšnjega intervjuja z Borisom Tomašičem na nacionalni televiziji si levičarji trgajo lase od besa

Piše: Peter Truden

Nocoj ob 20.55 je na prvem programu TV Slovenija napovedan intervju, ki ga povezuje dr. Jože Možina, gost pa je Boris Tomašič, direktor Nova24tv in voditelj zelo gledane oddaje “Kdo vam laže”.

Jasno je, da je napoved tega intervjuja sprožila pravo obsedeno stanje med levičarji. Včeraj je na spletni Mladini levičarski filozof dr. Boris Vezjak napoved intervjuja komentiral, češ da oddaja “Kdo vam laže” končno prihaja v najbolj gledan termin na nacionalni televiziji. Seveda vseh levičarskih odzivov ne bomo povzemali.

A nekaj je jasno: že vnaprejšnji siloviti odzivi bodo samo spodbudili rekordno gledanost tega intervjuja. Ponovitev bo sicer tudi jutri ob 11.55, ogledati si ga bo mogoče tudi preko spletne strani RTV Slovenija. Znano je sicer, da je Možina prejšnjo soboto z oddajo Utrip levičarjem dvignil pritisk. Pustimo ob strani razloge, ki jih navajajo – glavno je namreč to, da bo Boris Tomašič celotni javnosti, tudi tisti, ki sicer ne gleda Nova24tv.si, pojasnil marsikaj, za kar sicer ne bi vedeli. Denimo o tem, na kako umazan in surov način želi sedanja koalicija zlomiti vse medije, ki kritično poročajo o sedanji vladi in njenih rabotah.

Skratka, čaka nas zelo zanimiva oddaja, s presenetljivimi odgovori.

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine