18.6 C
Ljubljana
nedelja, 20 junija, 2021

Nič jim ni sveto! Razkrite brutalne taktike skrajnežev: “Čim več otrok imeti s sabo. Otroci so naš ščit …”

Na petkovem protivladnem protestu, kjer so skrajni levičarji spodkopavali demokratične vrednote, smo bili priča tudi številnim prisotnim otrokom. Teh njihovi starši niso privlekli iz malomarnosti, pač pa so jih namerno grobo zlorabili v politične namene. Še več, po vzoru Hamasa in Islamske države so jih skušali v primeru izbruha nasilja uporabiti celo kot živi ščit. 

 

Na petkovem protivladnem protestu, kjer so skrajni levičarji in privrženci strank Levica, LMŠ in Socialni demokrati spodkopavali demokratične vrednote, smo bili priča naravnost perfidnim taktikam. Med drugim so protestniki v politične namene grobo zlorabili otroke in pri tem ogrozili njihovo varnost.

Ne le, da so jih sredi epidemije s tem izpostavili nevarnosti okužbe z novim koronavirusom, na protestih so bili tudi številni skrajneži, ki so se v preteklosti protestov udeleževali oboroženi.

Več si lahko preberete in fotografije ogledate TUKAJ.

……………..

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine