31.9 C
Ljubljana
nedelja, 14 julija, 2024

Ni več dvoma, kdo s svojim zgledom skrbi za slabšo epidemiološko situacijo: Alenko Bratušek ponovno ujeli brez maske!

Piše: Aleš Ernecl (Nova24tv)

Alenka Bratušek je bila na seji, na kateri se je odločalo o nezaupnici vladi zelo glasna glede krivde vlade za širjenje okužb. Zatrjevala je, da njej in njeni stranki ne more nihče nič očitati, potem pa je v naslednjih dneh sama diskreditirala to trditev, ko so jo ob večih različnih priložnostih ujeli brez maske.

Alenko Bratušek so spet ujeli brez maske, tokrat celo na odboru za zdravje – kako simbolično. In pomenljivo, saj se zdi, da je s tem prenesla svoje navade v državni zbor. Navade, za katere je trdila, da jih ni imela.

Fotografijo je na svojem Twitter profilu objavila Lucija Lotus Mlinarič, ki je zapisala, da je predsednica stranke SAB tudi danes na odboru za zdravstvo brez maske. Zakaj? Ali res ne razume pomena ukrepov za zajezitev širjenja epidemije?

 

Dvomov več ni, kdo s svojim zgledom skrbi za poslabšano epidemiološko situacijo
Sprenevedanju opozicije, po vrhu poslanke, ki je ni izvolilo ljudstvo, ampak je v državni zbor uspela priti po smrti svojega lastnega poslanca, tako ni videti ne konca ne kraja. Poslance SAB so že tekom seje, ko so odločali o konstruktivni nezaupnici, ujeli brez mask in to na isti dan, ko je predsednica zagotavljala – na kraju, kjer so jih ujeli – da njim ni mogoče ničesar očitati. Zatrdila je namreč: “Stranki SAB nimate očitati absolutno nič. Kljub temu, da se z marsikaterim ukrepom nismo strinjali, javno ljudi vedno pozivamo: Spoštujte ukrepe.” Predmet posmeha so sicer postali ob tem, ko so skupaj z ostalimi KUL- ovci doživeli fiasko zadnje epizode sezone “Jaz imam 46 glasov”.

Foto: Twitter

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine