4.9 C
Ljubljana
sreda, 22 marca, 2023

NI ŠALA! Predsednik socialistične Venezuele Maduro trdi, da je odpotoval v prihodnost, se vrnil in državljanom sporočil: »Vse bo dobro.« Grega Ciglarja očitno ni vzel s seboj!

Venezuelski predsednik Nicolas Maduro je v ponedeljek na pripravah na vojaško vajo Soberania 2019 pred vojaki izjavil, da je odpotval v prihodnost in se tudi vrnil, poroča El Nuevo Herald (TUKAJ).

»Prepričani ste lahko, da bo vse v redu in da se bomo izvlekli iz težav močnejši in bolj modri. Nekaj nezrelih improvizatorjev ne bo škodovalo republikanskemu življenju v Venezueli,« je dejal socialistični predsednik.

»Povem vam, in to je zagotovo. Odšel sem v prihodnost in se vrnil. Videl sem, da nam gre dobro in da državljansko-vojaška zveza našim ljudem zagotavlja mir in srečo,« je povedal.

To ni prvič, da Maduro državljane prepričuje v svoje nadnaravne zmožnosti. Leta 2013 je po smrti Huga Chaveza dejal, da se je Chavez pred njim pojavil v obliki vrabca. Z njim je seveda govoril.

Družbena omrežja so seveda ob takih izjavah eksplodirala in ga primerjala z Martyjem McFlynom, glavnim igralcem filma Vrnitev v prihodnost.

El Nuevo Herald ne poroča, ali je na potovanje v prihodnost s seboj vzel tudi Miho Kordiša, Violeto Tomić ali Grega Ciglarja. Očitno jih ni.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine