19.6 C
Ljubljana
četrtek, 18 avgusta, 2022

Neverjetno predrzno! Migrant iz Bangladeša doslej že nekajkrat grdo razgrajal na ljubljanski železniški postaji, šele danes so ga odpeljali policisti!

Zgodaj zjutraj se je na glavni ljubljanski železniški postaji odvijala prava drama. Po moškega, ki je razgrajal in razmetaval vse, kar mu je prišlo pod roke, so prišli policisti, danes poročajo spletne Slovenske novice. Izkazalo se je, da gre za migranta iz Bangladeša.

 

Kot je povedala bralka omenjenega medija, se je »’modelu snelo’« in je razmetaval hrano, ki so mu jo dajali dobri ljudje. Pri tem naj bi kar pošteno nasmetil okolico. Omenjeni migrant naj bi več dni postopal, razgrajal je tudi že v preteklih dneh. »O tem naj bi bila celo obveščena policija, a je do zdaj vedno zbežal. Tokrat mu ni uspelo, saj sta ga do prihoda policistov zadržala varnostnika,« še poroča spletna izdaja Slovenskih novic.

Kot so sporočili s policije, je omenjeni migrant ne samo kršil javni red in mir, ampak tudi zakon o tujcih, saj je v državo vstopil nezakonito in sicer z ozemlja Italije. Za zdaj bo nameščen v centru za tujce, nato pa naj bi ga izgnali. Če se seveda ne bo katera od nevladnih organizacij potegnila zanj, tako kot so se celo nekateri politiki iz Levice ter SD potegnili za Ahmada Šamija.

Naši viri pa ob tem opozarjajo, da ne gre za osamljen incident, saj naj bi se s prihodom novih in novih ilegalnih migrantov v Slovenijo varnostna situacija vse bolj poslabševala. Že včeraj pa smo poročali tudi o migrantu, ki je v manj kot mesecu dni na svoj bančni račun dobil več kot 1200 evrov proračunskega denarja. Sedaj pa se lahko vprašamo, kako bodo tisti, ki bi v našo državo naselili čim več migrantov, opravičili njihovo financiranje, ko se bo pojavila naslednja akcija zbiranja zamaškov.

Sicer pa, kot pravijo naši viri: migranti v resnici opravljajo posel prenosa drog iz svojih matičnih držav …

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine