4.9 C
Ljubljana
ponedeljek, 19 aprila, 2021

Neverjetno! Kvazi humanitarka Nataša Švikart rekla staršem malega Gala, da lahko pozabijo na denarno donacijo iz njenega društva, katero je za Gala zbirala cela Slovenija!

Zgodba o malem Galu, ki potrebuje operacijo rokic se kar ne konča. Po tem, ko si je direktorica “humanitarne” organizacije Maus, Nataša Švikart Žumer prilastila kar 30 tisoč evrov, namenjenih za operacijo 6-letnega Gala, je sedaj poklicala očeta Gala in dejala, da lahko pozabijo na denarno donacijo iz njenega društva!

Nataša Švikart, predsednica Humanitarnega društva Maus je namreč priznala, da je vzela 30 tisočakov, razlog pa naj bi bil: ker je želela rešiti svoj stanovanjski problem. Galovi mami Nataši Vrbnjak je dala podpisano izjavo, v kateri piše, da bo denar v najkrajšem možnem času vrnila.

A očitno zapletom še ni videti konca. “Humanitarka” naj bi poklicala očeta malega Gala in mu v telefonskem pogovoru dejala, da od nje naj ne pričakujejo več denarja, saj so jo obiskali rubeži in ji zaplenili hišo. “Blokiran naj bi imela tudi transakcijski račun, zato lahko pozabimo na denarno donacijo s strani njenega društva. Poleg tega pa me bo, je še zatrdila možu, kazensko ovadila zaradi krive obtožbe,” je zgroženo in zaskrbljeno pojasnila povedala mama Gala, poroča e-Maribor.

Humanitarna Švikartova je dejala, da je res govorila z njenim možem, a v glavnem zato, ker jo je zanimalo, če že imajo novo društvo, ki bi jim pomagalo. Trdi, da se ni pogovarjala o nobeni konkretni zadevi. Trdi, da je Galova mamica v začetku meseca od nje tudi zahtevala, da zadrži denar, saj ga bodo prenakazali na račun drugega humanitarnega društva.

“Nekaj dni kasneje me je še ovadila, ker naj ne bi vedela, kot je zapisano v obtožnici, kaj se dogaja z denarjem. Sprenevedala se je še za denar, ki ga zbirajo preko Telekoma in po mojih informacijah naj bi ga tudi tam dala zadržati. Prav zato je po mojem mnenju podala krive ovadbe v obtožnici, saj je navedla, da ji denarja ne želim izročiti, kljub temu, da je dobro vedela, kako je z njim,” je Švikartova povedala. Zgodbe o Galu ne želi biti konec. Upajmo vseeno na ugoden razplet.

Vir: Nova24TV.si

Zadnje novice

Sorodne vsebine