3.6 C
Ljubljana
nedelja, 9 maja, 2021

Nesprejemljivo zaničljiv tvit, bivšega tajnika SD Uroša Jauševca!

Piše: e-Maribor.si

Neverjetno, skrajno sprevrženo in zaničljivo od nekdanjega tajnika stranke SD Uroša Jauševca, kaj si upa napisat na twitter profil!

Nekdanji tajnik SD, zaničljivo v svojem tvitu

le kje se je Uroš Jauševec učil svojih manir? Mogoče jih je pridobil v času, ko je bil še tajnik in glavni kadrovik stranke SD. Mogoče so mu zato navade demokracije tuje in živi tako, kot so živeli še leta 1945, ter priznava le eno stranko, komunistično partijo Slovenije in le enega vodjo Tita?

S sprevrženo retoriko pa v času epidemije vabi 27. aprila slovenske množice na akcijo in aktivacijo: “Z osvobodilno akcijo in aktivizacijo slovenskih množic preoblikuje OF slovenski narodni značaj. Slovenske ljudske množice, ki se borijo za svoje narodne in človeške pravice, ustvarjajo nov lik aktivnega slovenstva.” Najljubša točka OF. Kako zelo aktualna. Se vidimo 27. 4.” je zapisal Jauševec.

Res skrajno sprevrženo in zaničljivo in nevredno besed, nekdanjega tajnika stranke, za katero predsednica zagotavlja, da je pravična in ne izključuje nikogar. Res ne?

Za take in podobne primerke, ki še vedno živijo veliko za svojim časom in so z miselnostjo še vedno v letu 1945, pa je namesto v ukradeni vili, verjetno prostor nekje drugje?

Zadnje novice

Sorodne vsebine