13.4 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

Nekateri kraji kljub opozorilom še vedno polni ljudi! Ne počnite tega, bodimo disciplinirani in odgovorni!

“Ta vikend ne okupirajte turističnih središč. Če bo gneča tam, nismo dosegli ničesar. Ta vikend je namenjen vam. Vam na domačih lokacijah, kjer živite. Takih nedelj, ko ne bomo imeli kam iti, bo še veliko. Naj bo to prva od takih nedelj,” je na tiskovni konferenci posvaril uradni govorec Kriznega štaba RS Jelko Kacin pred množičnimi obiski slovenskih turističnih točk. Vendar so njegove besede pri nekaterih posameznikih naletele na gluha ušesa. Objavljamo današnje fotografije s parkirišč, ki so izhodiščna točka za pohodniško pot na Krim.

 

Kot kaže, je nekaterim ljudem težko dopovedati, da se lahko virus COVID-19 zajezi le s samoizolacijo in karanteno, sicer bo napadel številne nedolžne – po njihovi zaslugi. To pričajo tudi posnete fotografije s parkirišča v naselju Iška – v občini Ig in v naselju Strahomer, kamor parkirajo pohodniki, ki se podajo proti Krimu. Podobno je bilo tudi v četrtek in petek v Iškem Vintgarju.

To le dokazuje, da se nekateri resno ne zavedajo resnosti situacije, v kateri se je znašla Slovenija. Kot kaže si nekaj neodgovornih posameznikov želi, da zaradi lastne nepremišljenosti Slovenija doživi italijanski scenarij, ki ga spremljamo vsakodnevno iz italijanskih medijev.

Več si lahko preberete TUKAJ.

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine