17.4 C
Ljubljana
torek, 21 maja, 2024

Ne bojte se!

Sežigali so vas. Obešali lutke z vašo podobo z mostu. Trkali so na vaša vrata in strašili vaše otroke. Metali so v vas granitne kocke. Ranili so vaše telo in vaš ponos. Govorili so vam, da ste nori. Označili so vas za drhal, ker ste vstali v bran človeku, ki so ga po nedolžnem poslali v zapor. Ponižali so vas, skušali so vam odvzeti dostojanstvo. Ukradli so vam volitve in vas zatirali na vsakem koraku. Ne bojte se!

Ta degenerirana čreda pokvarjencev, vseh po vrsti retardirancev, katerih namen je razkrojiti še tisto malo vrednot, ki so ostale v vaših srcih in umih, vas skuša zastrašiti. Z grožnjami z odvzemom prostosti vam želijo zapreti usta, da ne bi povedali, kaj si mislite, kaj svobodno razmišljate. Gnojnico zlivajo po vas. Skušajo vam preprečiti, da bi odšli na volišča; sami bi tja poslali poslušne opranih možganov z namenom, da bi nadaljevali zločin proti narodu, da bi lahko še naprej plenili, kar je vaše. Ne bojte se!

Želijo, da vam vladajo duševni berači, cirkusanti, kolesarji, izdajalci in komedijanti, ljudje, ki nimajo hrbtenice, ljudje, ki jih bo iz ozadja še naprej vodila globoka država, da vam bodo še naprej kradli, vas zastraševali in ugonabljali, vaših otrokom jemali prihodnost. Na pomoč pri svojem gnusnem početju kličejo barbarske horde, ki ta hip, ko to berete, trumoma prečkajo Kolpo. Z njihovo pomočjo vas skušajo dokončno zavojevati in zasužnjiti, a slepi, kot so, ne vidijo, da bodo na koncu zavojevani in zasužnjeni sami. Skušajo vas preslepiti, sistematično izbrisati in vam odvzeti tisto, kar vam je še ostalo: ponos, pogum in zmožnost, da se temu uprete. Dolžnost do vaših babic in dedov, odgovornost do vaših vnukinj in vnukov je, da ostanete pokončni in preprečite nadaljnji razkroj. Ne bojte se!

»Ko pogledam cesto pred seboj, me obhajajo črne slutnje; kot Rimljani, tako se mi zdi, vidim reko Tiber, ki se peni od preveč krvi. (…) Glavna naloga državnika je, da prepreči bližajoče se zlo. Na tej poti se bo srečal z ovirami, globoko ukoreninjenimi v človeški naravi. Ena od teh je, da je narava stvari taka, da je zlo nedokazljivo, dokler se ne zgodi.« Pred pol stoletja je te besede izrekel eden od najbolj inteligentnih evropskih politikov vseh časov – Britanec Enoch Powell. In bil obtožen rasizma in ksenofobije. Izkazalo se je, da je imel prekleto prav. Tudi vas danes označujejo za rasiste, ksenofobe, fašiste in homofobe. Skušajo vas oslepiti, da ne vidite zla, ki prihaja. Ne bojte se!

Govorijo vam, da Afrika pripada Afričanom, da Arabija pripada Arabcem, toda vsiljujejo nam misel, da Evropa (in z njo Slovenija) pripada vsem narodom sveta. Uprite se samomorilski ideologiji, vstanite in zavpijte: »Ne! Slovenija pripada Slovenkam in Slovencem.« Žveplo bodo zlivali na vas, pošiljali policijo na vaše domove, vas privedli pred sodnike in zapirali. Verjemite, to hočejo. To je v naravi kulturnih marksistov. Tak je njihov genski zapis. In ker so napaka evolucije, bodo tudi izumrli. Kmalu. Ne bojte se!

Včeraj so kovali zaroto proti vašim babicam in dedom, pred vašimi očmi jo danes uresničujejo, jutri želijo popolno prevlado nad življenji vaših otrok in vnukov. Boste mirno stali in gledali svoj propad? Si boste kar sami pognali kroglo v glavo, svoje hčere pa prepustili hordi posiljevalcev, sinove zavojevalcem? Res je, ne bo šlo brez boja, brez truda, da se ohrani identiteta in srž slovenstva. Krvaveli boste, potrebnega bo veliko poguma, da premagate strah. Ne bojte se!

A vendar, kakor je šel razkroj naprej, vas mora črna prihodnost in brezizhodnost, kot se vam slika v glavah, prisiliti, da odprete oči. Možje, opasajte si meče, poveznite oklep, dajte si grb Slovenije in slovenstva na junaške prsi! Žene, oskrbite rane svojih pogumnih mož, pustite solze za jutri, ko bodo to solze sreče! Pokazali bomo večglavi levičarski kači multikulturalizma, da nas ni strah. Pokazali bomo, da zavračamo smrt, da zavračamo sovraštvo do samih sebe, v kar nas silijo koruptivni in pokvarjeni lakaji uničevalcev naših domačij. Naj jim bo jasno, da ne bomo več nastavljali drugega lica, da se ne bomo več ne umikali ne opravičevali. Zakričite! Naj vas sliši družina, naj vas sliši sosed, naj vas sliši vsa ta prelepa dežela: »Dovolj je bilo!« In šli bomo nezadržno naprej – do volišč in oddali glas za Slovenijo, za tiste, ki delajo in bodo delali − ZATE. Ne bojte se!

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine