22.8 C
Ljubljana
nedelja, 9 maja, 2021

NASA že dolgo ve, da za klimatske spremembe ni kriv človeški faktor

NASA že več kot 60 let ve, da so vremenske spremembe popolnoma naravne in normalne, a vseeno dopušča, da se podnebni alarmizem razrašča.

 

NASA je namreč že leta 1958 odkrila, da so spremembe v solarni orbiti našega planeta skupno s spremembami osnega nagiba Zemlje odgovorne za tisto, kar klimatski aktivistični znanstveniki danes imenujejo segrevanje (ali ohlajanja, karkoli pač koristi njihovi agendi).

Kar pomeni, da planeta nikakor ne ohlajujejo ali segrevajo ljudje, ki jedo govedino ali vozijo avtomobile. Leta 2000 je NASA na svoji spletni strani celo objavila (a zelo sramežljivo) zgoraj omenjeno znanstveno teorijo, po kateri zaradi sprememb v nagibu Zemlje letni časi variirajo v intenzivnosti- pri večjem nagibu so temperature bolj ekstremne (tako poleti kot pozimi), pri manjšem nagibu pa so milejše. Iz česar izhaja, da je odločilni faktor, ki vpliva na klimatske in vremenske razmere na našem planetu, Sonce.

A NASA, namesto, da bi bolj glasno propagirala svoja lastna odkritja, raje tiho pušča globalne alarmiste, da spravljajo ves svet v histerijo z apokaliptičnim napovedmi, češ, da se bo v ducat letih prišlo do konca sveta zaradi plastičnih slamic ali, po najnovejši alarmistični napovedi, bomo izumrli v osemnajstih mesecih zaradi preobilice CO2.

Zadnje novice

Sorodne vsebine