15.3 C
Ljubljana
ponedeljek, 27 maja, 2024

Naravnost šokantne fotografije: Ne boste verjeli, s kom je praznoval predsednik vlade Janša

Piše: Sara Kovač (Nova24tv)

Nova24TV je pridobila šokantne fotografije, ki dokazujejo, s kom vse se druži aktualni predsednik vlade Janez Janša. Za razliko od POP TV in RTV SLO te fotografije niso stare nekaj let ali desetletij, temveč so zelo sveže. Stare le dober teden.

Poglejte, s kom je premier Janez Janša praznoval svoj rojstni dan 17. septembra letos, ko so kolesarski razgrajači v Ljubljani s podporo samega Milana Kučana zahtevali njegov odstop in se zgražali nad njegovim sodelovanjem z Viktorjem Orbanom in “višegrajci”.

Ni šel v Budimpešto, ampak se je vsem njim v brk zabaval s francoskim predsednikom Emmanuelom Macronom, pa predsednikoma italijanske in španske vlade Mariom Draghijem in Pedrom Sanchezom. Pri razrezu torte pa so sodelovali še voditelji 6 drugih držav, vključno z Andrejem Plenkovičem in Kiriakosom Micotakisem.

Foto: Nova24TV

Le kaj bodo na razkrite fotografije porekli družbeno-politični delavci? Bo na plano udarila zavist Tanje Fajon, ker so med njimi tudi državniki jedrne Evrope? Ali pa je druščina zanjo preveč elitna, ker med njimi ni diktatorjev Belorusije in Azerbajdžana? Pustimo se presenetiti.

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine