7.2 C
Ljubljana
torek, 26 oktobra, 2021

(NAJBOLJ BRANO 2019) Varnostnik Marjana Šarca se je fizično lotil novinarke Nova24TV Marjance Scheicher, ki je premierju postavljala neprijetna vprašanja!

(Objavljeno 4. oktobra 2019, 51.299 ogledov članka)

Zgodilo se je. Predsednik vlade Marjan Šarec je očitno izgubil živce, ker mu na ramenih leži preveč afer. Afera z zaposlitvijo morebitne ljubice, afera s kadrovanjem njegovega generalnega sekretarja Braneta Kralja, afera Westinghouse in afera z delom na črno, ko je bil še komedijant. Zadnje dni smo premierju na Nova24TV zastavili veliko neprijetnih vprašanj. Vsak dan je postajal vidno bolj in bolj nervozen, dokler ni v petek prišlo do incidenta, ko je vztrajno voljo novinarke naše televizije, ki je želela, da se javno razčistijo zapisi različnih spletnih novinarskih portalov, “kaznoval” premierjev osebni varnostnik, ki je Marjanco Scheicher grobo prijel za roko in jo ustavil, da ni mogla nadaljevati z vprašanji.

Naj spomnimo. V sredo po izbruhu afere o zaposlitvi njegove prijateljice v Sovi smo se odločili Marjana Šarca pripraviti do tega, da spregovori o dejstvih. Najprej smo ga ujeli pred hotelom Slon, kjer ga je novinarka vprašala, ali zloglasno “lepo N.H.” pozna osebno in kako je mogoče, da je dobila omenjeno službo. “Službo je dobila zato, ker se je prijavila in je šlo vse po postopkih,” je predsednik vlade dal vedeti, da je zelo dobro seznanjen z zaposlovanjem v obveščevalni službi. V na pol polomljeni slovenščini je priznal tudi, “da jo poznam že dolgo nazaj”, in zatrdil, da o ničemer ne laže, zato da mu tudi ne bo potrebno odstopiti.

Nato je odjeknila vest, da je na sumljiv način zaposlena N.H. celo Šarčeva ljubica. Šli smo ga vprašat kdo laže – on ali novinar, ki je zgodbo spravil v javnost. Šarcu se je po treh dneh vprašanj, ki jih s strani režimskih novinarjev ni navajen, že popolnoma mešalo. Kislo se je nasmihal in na vprašanje ali laže odgovoril le: “Jaz nič ne lažem!”

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine