12.3 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

(NAJBOLJ BRANO 2019) Naj bi Šarčeva žena »padala po stopnicah« zaradi lepe Nataše H.?

(Objavljeno 4. oktobra 2019, 46.723 ogledov članka)

Premier Šarec se na vse pretege trudi zanikati zvezo z lepo Natašo H., a se pri tem vse bolj zapleta v lastno mrežo: razplamteva se škandal v zvez z njeno zaposlitvijo mimo vrste pr Sovi. Kakor koli – družinsko življenje Marjana Šarca je že leta 2014/15 burilo duhove. Tedaj je prišlo celo tako daleč, da sta Marjan Šarec in njegova žena Barbara Iskra Šarec vložila zasebni tožbi zaradi opravljanja proti Ani Mariji Suhoveršnik, ki je menda namigovala, da je Marjan Šarec doma nasilnež.

Sprti strani sta sicer sklenili poravnavo, saj se je  Ana Marija Suhoveršnik Marjanu Šarcu in njegovi ženi Barbari Iskra Šarec opravičila, zakonca Šarec pa sta opravičilo sprejela. Pri vsem tem je šlo menda za to, da se je nekdanja kamniška svetnica Ana Marija Suhoveršnik iz ene največjih županovih “oboževalk”, prelevila v njegovo najgorečnejšo in najglasnejšo nasprotnico, naj bi očitano ji kaznivo dejanje zagrešila 5. marca lani, in sicer v premoru 29. seje občinskega sveta, ko naj bi pred več pričami izrekla trditev, da županova žena “pada po stopnicah”, s čemer naj bi namigovala na to, da je župan Marjan Šarec nasilnež. Zato sta zakonca Šarec, po temeljitem premisleku, zoper Suhoveršnikovo, v ločenih postopkih, vložila zasebni tožbi.

Toda tožnik, Marjan Šarec, in toženka, Ana Marija Suhoveršnik, sta kljub načelnemu dogovoru o poravnavi, še vedno močno vsak na svojem bregu. Kako se je varnostnik Marjana Šarca fizično lotil novinarke Nova24TV Marjance Scheicher, ki je premierju postavljala neprijetna vprašanja, si lahko ogledate TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine