18.7 C
Ljubljana
nedelja, 13 junija, 2021

(NAJBOLJ BRANO 2019) Morilec očeta dveh otrok nastopil v oddaji Znan obraz ima svoj glas na POP TV

(Objavljeno 7. oktobra 2019, 189.111 ogledov članka)

V uredništvu Demokracije smo prejeli informacijo, da je na oddaji Pop TV nastopil obsojeni morilec Adnen Budimović, ki je leta 2012 v Poreču do smrti zabodel očeta dveh otrok. 

Vir nam je sporočil, da je 29. septembra letos v drugi epizodi nove sezone oddaje Znan obraz ima svoj glas nastopil obsojeni morilec Adnen Budimović, znan tudi kot Ado Bag. Budimović je 32-letni Jeseničan, član zloglasne motoristične tolpe El Diablo, ki je septembra leta 2012 po sporu s Hrvatom, očetom dveh otrok, v Poreču le tega do smrti zabodel in to zaradi banalne stvari, špricanja z vodo. 

Budimovića, ki so ga predtem zaradi nasilništva obravnavali tudi slovenski policisti, so na Hrvaškem prvotno obsodili na 11 let zapora in mu jih leta 2014 znižali na devet let. Zdaj se je po naših informacijah pojavil v omenjeni oddaji Pop TV in sicer  v plesni točki Eve Boto, ki je imitirala Senidah v komadu “Mišići”. 

Adnen Budimović se je sicer, preden je postal morilec, poizkusil tudi v pevski karieri, na youtubu ima videospot s 93 tisoč ogledi z naslovom Gutljaj Vodke, ki ga je posnel nekaj tednov pred umorom v Poreču. Po naših informacijah mu je pri snemanju tega videospota pomagal znani blejski prevarant Danijel Utješanović, ki naj bi se trenutno nahajal na Hrvaškem, saj je v Sloveniji pustil velike dolgove, ko je neuspešno organiziral Blejski Filmski Festival.

Celoten članek si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine