12.8 C
Ljubljana
ponedeljek, 17 maja, 2021

(NAJBOLJ BRANO 2019) Je zasebni detektiv ujel Marjana Šarca z lepo Natašo? To postavlja na laž vse njegove besede o uslužbenki Sove!

(Objavljeno 23. oktobra 2019, 37.511 ogledov članka)

Nove razsežnosti afere Šarec in lepa Nataša. Zasebni detektivi so na Sovi zaposleno lepo N. H. ujeli skupaj s premierjem Marjanom Šarcem. Detektive je sicer angažirala Občina Škofljica, da bi preverila nenavadno dolgo bolniško odsotnost, zadeva pa bi na laž postavila Šarca, ki je pred kamero zatrdil, da lepe N. H. že nekaj časa ni videl. Režim je ob dogajanju resnično obupan, saj se vse bolj zateka k lažem, za širjenje lažnivih novic pa je Šarčev sekretar Damir Črnčec angažiral tudi novinarja Igorja Kršinarja in Vladimirja Voduška.

Zasebni detektivi naj bi pri svojem delu celo zalotili predsednika vlade Marjana Šarca skupaj z lepo N. H., ki ji je bila urejena služba v Slovenski varnostno-obveščevalni agenciji. Po neuradnih informacijah Požareporta naj bi namreč zasebnega detektiva najel župan Občine Škofljica Ivan Jordan, kjer je bila lepa N. H. zaposlena pred tem, angažiran pa naj bi bil za preverjanje nenavadno dolge bolniške odsotnosti. Zasebnega detektiva naj bi prav tako zaznali Šarčevi policijski varnostniki.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine