15.9 C
Ljubljana
torek, 21 maja, 2024

Moško in žensko striženje je preteklost: Ideologija LGBT je z znanim frizerjem in lobistom vdrla tudi v slovenske frizerske salone

Piše: Sara Kovač (Nova24tv)

Ideologija LGBT agresivno vdira v vse pore našega življenja. V Sloveniji imamo že spolno nevtralna stranišča, z novim družinskim zakonikom bi radi posvajali otroke, posegli v šolski sistem in učni načrt. Dosegli so tudi že frizerske storitve – v frizerskem salonu SIMPLE se namreč ne morete več naročiti na moško ali žensko striženje, ampak vam nudijo striženje dolgih ali kratkih las. Zanimivo pa je tudi politično ozadje lastnika in direktorja franšize salonov SIMPLE v Sloveniji. Frizer Mitja Sojer – Mič je bil zaupnik Mira Cerarja in njegov glavni kadrovnik, ko je šlo za kadrovanja v državnih podjetjih, kot so NLB, DUTB, SDH, 2TDK. Njegove povezave pa segajo celo do Milana Kučana. Skrajno leva ideologija tako globoko sega z roko v roki z levo elito. 

Ogorčena stranka omenjenega frizerskega salona se je obrnila na naše uredništvo in nam zaupala nov izum LGBT. O tem naj bi ji več povedala in jo podučila uslužbenka, pri kateri se že dvajset let redno strižejo vsi iz družine. Frizerka je mama treh otrok in tako kot večina njenih sodelavcev podpornica tradicionalnih vrednot. Povedala ji je, da delodajalec po vseh salonih v Sloveniji zahteva od uslužbencev, da morajo to striktno upoštevati in izvajati v komunikaciji s strankami, čeprav večinsko temu preimenovanju močno nasprotujejoNad “novimi” storitvami naj bi se pritoževale tudi stranke, a nič ne zaleže

V ponudbi frizerskih salonov SIMPLE lahko vidimo možnost striženja dolgih in kratkih las ne le za odrasle, ampak možnost izbire spola očitno prepuščajo celo najstnikom in tudi otrokom, mlajšim od 6 let.

Za primerjavo si oglejte spodnjo sliko predstavitve frizerskih storitev v drugih frizerskih salonih.

Lassana

Poklicali smo tudi v nekaj drugih salonov SIMPLE po Sloveniji, a na vprašanja niso želeli odgovarjati, v računovodstvu pa so le potrdili, da so že pred časom spremenili naziv storitev. Direktor SIMPLE je Mitja Sojer, javnosti sicer znan po frizerskih salonih Mič Styling, katerih lastnik je. Med vlado Mira Cerarja je bil tudi član izvršnega odbora stranke SMC in Cerarjev zaupnik. Ob razvpitem frizerju, ki je v prostem času tudi kadroval, se je tako ustvarjal globok prostor za sporna kadrovska imenovanja omrežja, ki ga poosebljajo razvpiti kadri, kot so Borut Jamnik, Željko Puljić, Davor Ivan Gjivoje in podobni. Po poročanju Reporterja pa je imel veliko besede pri kadrovanju na vodilna mesta najmočnejših finančnih družb v državi – NLB, DUTB, SDH, 2TDK (družba za gradnjo drugega tira Divača–Koper). Družinske povezave ima tudi z Milanom Kučanom: njegov brat Damjan je namreč mož Urške Šefman Sojer, lastnice znanih ljubljanskih kavarn in slaščičarne Zvezda. Urška je hči Petra Šefmana, dolgoletnega svetovalca za varnost pri Kučanu, ko je bil predsednik republike. Lastnika slaščičarne Zvezda sta torej Mič in Damjan Sojer. Po zadnjih podatkih pa sta se lastnika Zvezde ločila.

Prihodnost slovenskih frizerskih salonov (Foto: posnetek zaslona)

Izprijena “prebujena” ideologija LGBT v svetu posega že na vsa področja. Od šol, vrtcev (v Nemčiji so odprli prvi vrtec LGBT), do športa, kjer so bili nekateri nogometaši prisiljeni na dresu nositi mavrični simbol, in tega, da če ne podpiraš razvrednotenja pomena mame in očeta, si homofob, sovražen, nestrpen in še kaj. Kot veste, se želi v Sloveniji razvrednotiti vlogo in pomen mame in očeta za otroka, češ da ju otrok ne potrebuje, ampak potrebuje zgolj dve ljubeči osebi ne glede na spol. Poleg tega hočejo uvesti LGBT posvojitve otrok ter v vrtce in šole vzgojo, ki vključuje spreminjanje spola in spolne usmerjenosti pri otrocih. Učbenik Ljubezen je ljubezen, za katerega stranka Levica predlaga, da se ga kot obveznega uvede v šolski program, je že pripravljen.

Možnost zbiranja  podpisov za družinski referendum je predstavljala možnost, da se vsaj malo zatre te vdore. Čeprav je vodstvo Državnega zbora RS v torek sporočilo, da je pobuda za družinski referendum v skladu z ustavo in določilo rok za zbiranje podpisov v času od 7.11. do 11.12, je bila v petek sprejeta odločitev, da se referendum prepove. “Gremo na Ustavno sodišče!”, je že napovedal Aleš Primc.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine