Včeraj se je na Kongresnem trgu zgodil napad na inštalacijo iniciative Pohoda za življenje. Napadalke so bila mlada, lahkomiselna dekleta, očitno blizu javno financiranim levim NVO-jem. Zdi se, da so tudi pod vplivom prekaljenih aktivistov tipa Vuk Ćosić in Irena Woelle. Politični vrh incidenta še vedno ni obsodil. Če bi se to zgodilo z mavrično zastavo, smo lahko prepričani, da bi Pirc Musarjeva, Golob in Klakočar Zupančičeva kar tekmovali s kritiko. 

Včeraj so mlade vandalke po tiskovni konferenci iniciative Pohoda za življenje, uničevale zastavice, ki upodabljajo nerojene otroke. Če bi bilo napadeno delo kakšnih gejevskih aktivistov oziroma “metelkovcev”, poteptana kakšna mavrična zastava itd., pa bi se nedvomno oglašali vsi po vrsti, tako “moralna” avtoriteta Nataša Pirc Musar kot tudi premier Robert Golob in celo Urška Klakočar Zupančič. Potrebujemo še kakšno potrditev, da živimo v večkastnem sistemu, kjer nam vlada postsocialistična/rdeča buržoazija, ki zadnja leta zadobiva mavrične barvne odtenke?! (primer: dedek Božo Kovač je bil jugokomunistični propagandist, njegova vsestransko privilegirana in nedotakljiva vnučka Nika Kovač, ki piše zakone in ima tako rekoč neomejen dostop do medijev, pa forsira vsakovrstne sodobne levičarske trende).

“Postavili smo 190 zastavic, toliko razredov otrok namreč manjka v slovenskih šolah,” je poudarila predsednica iniciative Urška Soares Cankar in pojasnila, da ob združitvi moške in ženske spolne celice nastane novo življenje, kar je znanstveno dejstvo. “Prav je, da se tudi teh otrok, ki so izgubili življenje, spomnimo.” Shod Pohoda za življenje bo sicer potekal 7. oktobra 2023, udeleženci pa se bodo ob 9.30 sprehodili po središču Ljubljane. Kratek program bo naslovil problematiko splava in aktualne evtanazije starejših. “Če zagovarjamo življenje od spočetja do naravne smrti, nismo mogli mimo tega, da opozorimo tudi na to problematiko,” je še pojasnila Cankar Soaresova.

Ena od udeleženk včerajšnje akcije uničevanja zastavic v spomin na umorjene nerojene otroke. (Foto: družbena omrežja)

Akcijo so izpeljala mlada, lahkomiselna dekleta
Prav tako se ji zdi ključno, da se pravočasno opozarja na namere vladajočih in se jim upre. Kot je na omrežju X opozoril Tomaž Štih (psevdonim Libertarec), obstajajo znaki, da je bil včerajšnji “socialistični napad na miroljubni shod v Ljubljani” spodbujen s strani vlade in da gre za “sistemsko organizirano nasilje”. Kot gre še razbrati iz njegovih in sorodnih zapisov, so to mlade aktivistke blizu državno financiranim NVO-jem, tudi Inštitutu 8. marec in Kovačevi. Gre za mlade, lahkomiselne posameznice, ki še nimajo dokončno izoblikovane identitete in jih je lažje zlorabiti/izkoristiti … Morda je uničevanje celo del “iniciacije” za sprejem v kakšno nevladno organizacijo … Gre za izkoriščanje potrebe mladih po pripadnosti?

So dekleta navdahnili “proračunski koritarji” tipa Ćosić in Woelle?!
Je pa očitno, da ta mlada dekleta poznajo strpnost zgolj v teoriji, kot je ugotovila tudi Cankar Soaresova. Iz njihovih zapisov na družbenih omrežjih je razvidno, da jih močno skrbi “vtikanje v njihove maternice”, nikogar pa očitno ne skrbi življenje nebogljenih otrok, ki morajo že kmalu po spočetju zapustiti svet. Prav tako imajo veliko za povedati “o klerikih, ki posiljujejo otročke”, nihče pa ne obsoja zloglasne afere Fotopub in Dušana Smodeja (več tukaj) ali spolnih delikventov med migranti. Kot je razvidno iz povezav na FB, so mlade aktivistke blizu prekaljenim nevladnim aktivistom tipa Vuk Ćosić in Irena Woelle (sicer nista zakonski par; tukaj). So prav “odrasli guruji” navdahnili mlade aktivistke? Gre za očitno povezanost z nekim miljejem, ki radikalizira/kvari mladino, mi pa to dejansko financiramo!!