12.8 C
Ljubljana
sreda, 12 maja, 2021

Migranti v dijaškem domu napadli policiste, ki so morali, če so želeli ostati živi, streljati

Včeraj je bilo okoli 18.10 na policijsko postajo Bihać javljeno, da je v dijaškem domu v Borićih, kjer bivajo migranti, prišlo do fizičnega spopada mad dvema migrantoma.

Policisti so prišli na kraj dogodka, kjer je bilo potrjeno, da sta začela fizično obračunavati F.F., rojen leta 1990, in S.R., rojen leta 1991, oba pa sta iz Irana, pri čemer je oseba S.R. z lesenim predmetom težko poškodovala osebo F.F. Preiskovalci PP Bihać so dogodek obravnavali na licu mesta.

Po tem spopadu, okoli 19.40, so na PP Bihać spet sporočili, da se v dijašem domu spet tepejo, tokrat več migrantov, ena oseba pa je pri tem dobila poškodbe z nožem. Kot je ugotovila policija, so se menda stepli zaradi hrane.

Ko so policisti opravljali razgovore z Iranci, je več deset migrantov začelo tako iranske migrante kot policiste obmetavati s kamenjem in pri tem poškodovali policijsko vozilo, potem pa so jih hoteli še fizično napasti, zato je policist moral izstreliti opozorilne strele. Šele potem so se napadalci umaknili nazaj v dijaški dom.

Nadaljuj z branjem TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine