7 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

Marjan Novak, urednik Marketing magazina: Domen Savič kriči kot majhen otrok, ki so ga pozabili v kotu, tam pa ga polulanega in lačnega nihče ne opazi!

Za Domna Saviča sem prvič slišal pred štirimi ali petimi leti, med konferenco Diggit, ki smo jo organizirali. Na takrat še popularnem t. i. »tvit wallu« so se začeli pojavljati ostri, nekritični napadi na predavatelje, vsebino, organizatorja. Po približno pol ure smo ugotovili, da tviterata Saviča ni v dvorani, predavanj ne posluša, ne ve, kaj se dogaja, vse skupaj pa veselo komentira in sesuva, piše Marjan Novak, urednik Marketing magazina.

Od takrat naprej seveda do tega osebka (gospod ali kaj podobnega v mojih očeh ne bo nikoli) Marjan Novak ne goji prijaznih čustev. »Nasprotno, o njem imam zelo negativno mnenje. Med konferenco se takrat pred leti kar nisem mogel pomiriti in sem se spraševal, ali in koliko posameznikov z osebnostnimi motnjami, ki trpijo, na primer, zaradi pomanjkanja pozornosti, priznanja itd., je v naši družbi,« je zapisal Novak.

Celoten zapis si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine