18.9 C
Ljubljana
torek, 23 julija, 2024

Lili Bayer, razvpita prevajalka člankov slovenske skrajne levice v angleški jezik, je nazaj: Poskus rehabilitacije “na star način” se ji je maščeval

Piše: Aleš Ernecl (Nova24TV)

Lili Bayer, razvpita prevajalka člankov slovenske skrajne levice v angleški jezik, je nazaj. Potem ko se je umaknila pred javnostjo in ni komentirala kritik na svoj račun – zakaj pa bi igralci novinarjev to morali – so jo ponovno zasrbeli prsti. Retvitnila je članek angleškega uredništva STA z naslovom, da je Janez Janša pozval direktorja Bojana Veselinovića. Bayerjeva sicer ni komentirala, je pa namignila: “Glejte me, prav sem imela!”

Lili Bayer se je v svoji želji po rehabilitaciji očitno odločila za taktiko “potuhni se in preži”, a kaj ko njeni instinkti ne temeljijo na neposrednem izkustvu, ampak na podlagi polpijanskih izkustev slovenskih skrajnih levičarjev s kakšnega od skupnih “simpozijev”. Ko je retvitnila objavo članka STA, ki nosi naslov, da je Janez Janša pozval Bojana Veselinovića k odstopu, se je skoraj gotovo nadejala svojega “sem vam rekla momenta”, ki pa nikoli ni prišel. Namesto tega je doživela pogrom in ponovno šolanje desne tvitosfere.

Najprej jo je o resnici o STA in Veselinoviću poučil kar premier vlade, Janez Janša, ki je tvitnil, da direktor Veselinović, odkar je na čelu STA pogosto prodaja bučke za resnico in ima primere odpuščanja na smrt bolnih novinarjev, ker mu niso bili po godu iz vidika politike ali svetovnega nazora (Borut Meško).

 

Dodal je tudi tvit, v katerem je pojasnil, kolikšna je njegova plača in še enkrat ponovil resnico o odpuščanju Meška, glede katere se Veselinović spreneveda.

 

Lili Bayer preprosto ve

Glede na taktiko Lili Bayer, od nje spet ne bo odziva in nasploh ni imelo nekega pretiranega smisla, da ji je tako veliko število Slovencev pisalo že pod njen, kasneje pa še pod premierjev tvit. Gre namreč skoraj zagotovo za pretkano politično aktivistko sorosoidnega miselnega spektra, ki je ne more nihče med nami o ničemer podučiti, saj ona gnostično ve in ne rabi naših informacij.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine