15.1 C
Ljubljana
sreda, 22 maja, 2024

Levičarji so že začeli zastraševati Slovenke in Slovence: Če ne boste volili levih strank, bomo po volitvah državo pahnili v kaos protestov!

Strah pred zmago desnice na bližnjih parlamentarnih volitvah in posledično izgubo privilegijev ter zatona globoke države se je naselil v glavah vplivnih levičarjev. Uroš Jauševec, nekdanji generalni sekretar SD in podpornik Dejana Židana je na družbenem omrežju Twitter zapisal:

»Racionalna odločitev leve/ga volilke/ca je odhod na volitve, 3. 6. in glas za @strankaSD … V nasprotnem primeru bo preveč časa preživel/a na protestih proti vladi JJ. #Volitve2018 #Orban #Resist«

Jauševec, ki ga je revija Reporter lani razkrila, da je Gregorju Golobiču prek skupnega prijatelja na Slovenskih železnicah pomagal do poslov, se seveda boji, da v primeru zmage desnice (predvsem SDS) ne bo mogel več ribariti v kalnem in za svoj žep škodovati davkoplačevalcem. Zato je volivce »opozoril«, naj rajši volijo SD, drugače bodo »oni« pahnili državi v kaos.

Janez Janša, prvak SDS, ki ji javnomnenjske raziskave kažejo najboljše, je zapis Jauševca na Twitterju komentiral takole:

»Takšna izjava je žaljiva celo za leve volivce. Verjetno znajo še kaj drugega in niso vsi tako protislovenski kot @strankaSD

Odziv predsednika SDS Janeza Janše na tvit Uroša Jauševca. (Slika: PrintScreen/Twitter)

   

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine