29.2 C
Ljubljana
sreda, 16 junija, 2021

Levi ekstremisti k udeležbi na protestih pozivajo preko deljenja teh letakov! Delilec letakov dal vedeti: “Janšo moramo na vsak način spraviti z oblasti!”

“Ljudje, ne bodite kot ovce! Zbudite se! Voda nam že močno dre v grlo, kmalu ne bo več možnosti, da se izrazimo na ulicah. Pripravlja se nekaj večjega kot corona. Sporočilo našim oblastem pred parlamentom je edina možna opcija, še zaenkrat, da povemo, da nismo odvečna balast,” je mogoče prebrati na letaku, ki poziva k udeležbi na petkovi demonstraciji proti vladi. O vsebini letaka nas je obvestil eden izmed naših bralcev. Ta nam je povedal, da mu je moški, ki je letake delil, med drugim povedal, da je besedilo namenoma napisano tako, da se ne da slutiti, da je to “proti Janezu Janši”, čeprav seveda je. “Janšo moramo na vsak način spraviti z oblasti!” je dal vedeti.

 

Naš bralec nas je obvestil o tem, da letak, ki poziva k udeležbi na protestih, nekateri delijo po podjetjih, javnih prevoznih sredstvih, skratka puščajo jih na lokacijah, kjer je večja populacija ljudi. “Tega, ki je delil, sem malo povprašal (naredil sem se malo neumnega), kaj je to, zakaj je to itd. Povedal je, da ima nalogo, da to razdeli čim več ljudem, naj se potem ti ljudje udeležijo petkovih demonstracij proti vladi in naj to seveda delijo naprej.

“Dejstva” pa taka?!
Na letaku, ki ga je moški delil, je mogoče razbrati naslednje navedbe: “Naši vladni predstavniki naš davkoplačevalski denar razporejajo ne nam v prid, ampak v namen naše pogube, večino tega pod pritiski peščice stricev v ozadju. In kaj nam delajo:

– umetno ustvarjene bolezni kot so aids, ebola, sars … zdaj imamo corono kot skupek petih virusov,

– načrtno zastrupljanje hrane z raznimi nepotrebnimi dodatki, pakiranji, detergenti, praški, gnojila,

– zastrupljanje iz zraka z avioni – chemtraili …. corona je bila izpuščen že veliko prej,

– strupi in razni embriji v cepivih, v cepivo za corono vstavljajo čipe,

– stroga cenzura medijev in zakrivanje resnice,

– zapraševanje z nanodelci iz avionov, to so mikroskopsko majhne komponente, ki se s pomočjo 5G tehnologije v telesu postopno sestavijo v čip. Sploh ne rabite čipiranja!,

– razpad bančnega sistema, ukinitev gotovine in uvedba kartic,

– umetno povzročeni potresi, vojna, stanja, okuženi begunci, itd.,

– ni sredstev za zdravstvo, pač pa gre ogromno denarja za namen postavitve 5G omrežja.”

Na podlagi teh “dejstev” pisci besedila vse, ki berejo poziv k udeležbi na demonstraciji, vabijo k udeležbi na demonstracijah, ki ogrožajo javno zdravje. V pozivu ljudem dajejo vedeti, kako naj bi s sedenjem na kavču sami sebi nastavljali past, da od tam ne bo več izhoda. “Sporočilo našim oblastem pred parlamentom je edina možna opcija, še zaenkrat, da povemo, da nismo odvečna balast. Mi smo tisti, ki določamo, kdo in kako naj nas vodi. Povejmo jim z ljubeznijo, kje so zgrešili in kaj naj spremenijo, ker nasilje naredi samo še več gorja. V slogi je moč,” dajejo vedeti!

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine