9.5 C
Ljubljana
petek, 24 maja, 2024

Kranjski županski kandidat Bajec zadovoljen s potekom volilne kampanje

Piše: C. R., STA

Kranjski županski kandidat SDS, NSi, SLS in Zelenih Slovenije Ivo Bajec je svoj glas v drugem krogu županskih volitev oddal danes zjutraj skupaj s svojo soprogo v gasilskem domu v Britofu. Volilno nedeljo bo preživel z družino. Z volilno kampanjo je zadovoljen, glede volilnega izida pa optimističen.

Kot je ob bližajočem se zaključku volilne tekme za STA povedal Bajec, so njegovi občutki dobri. “Še vedno mislim, da bom jutri župan,” je dejal. Vesel je, da je bila volilna kampanja mirna, brez težav in nizkih udarcev. To je še posebej pomembno, ker se bo treba v ponedeljek ne glede izid usesti skupaj in začeti delati s skupnim ciljem v korist Kranja, je pojasnil.

Današnjo volilno nedeljo bo Bajec preživel skupaj s svojo družino. Tik pred zaprtjem volišč pa se bo odpravil v center Kranja v medijsko središče na Mestni občini Kranj, kjer bo na voljo za izjave. Njegovi podporniki bodo zbrani na sedežu kranjskega mestnega odbora SDS, kjer bodo zbirali podatke volilnih zaupnikov.

V Kranju danes volivci v drugem krogu županskih volitev izbirajo med kandidatom SDS, NSi, SLS in Zelenih Slovenije Bajcem ter kandidatom SD, aktualnim županom Matjažem Rakovcem.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine