18.8 C
Ljubljana
nedelja, 11 junija, 2023

Kot izgleda Hrvaška še ni pripravljena na turistično sezono! Poglejte, kako je trenutno videti ena “najlepših” plaž na Hrvaškem!

Piše: Nina Žoher (Nova24tv)

Hrvaška plaža Sakarun, ki leži na severozahodni obali Dugega otoka, velja za eno najlepših plaž na svetu, ki privablja staro in mlado z vseh koncev sveta. Glede na to, da se je težko pričakovana poletna sezona že začela, bi človek pričakoval, da bo vse pripravljeno na prihod turistov, očitno pa je to utopija. Naš bralec nam je namreč posredoval fotografijo, s katere je razvidno, kako na plaži ležijo prave gomile morske trave.

Bralec, ki se je tokratnega dopusta še posebej veselil, na račun epidemije, ki je v 2. in 3. valu trajala precej dlje, kot je morda marsikdo pričakoval, je bil nad videnim razočaran. Pričakale so ga namreč gomile morske trave, 1,5 metra visoke. “Nedvomno sem razočaran, saj so imeli dovolj časa, da bi se pripravili in vsaj očistili plažo,” je zatrdil.

foto: Bralec Nova24tv

Glede na to, da smo sredi junija, je temu primerno na Dugem otoku že veliko turistov, zato bi človek pričakoval, da se bodo Hrvatje na začetek poletne sezone pripravili. Takšne gomile namreč povsem po nepotrebnem skalijo podobo slavne plaže, ki je na račun naravne lepote marsikomu še posebej ljuba. Glede na to, da v počitniških katalogih in na spletu oglašujejo plažo, ki v realnosti niti približno ni takšna, je vse skupaj še toliko bolj žalostno. Konec koncev počitnice niso zastonj, zato človek upravičeno pričakuje, da je vse tako, kot se uglašuje.

Tako se plažo oglašuje:

foto: Adriatic.hr
foto: Adriatic.hr

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine