30.2 C
Ljubljana
sreda, 17 julija, 2024

Komunikacijski zdrs: vlada objavila ponesrečeno fotografijo s tekme zvezd v Stožicah

Piše: Andrej Žitnik (Nova24TV.si)

Vladni X profil je objavil prav nenavadno fotografijo z včerajšnje tekme zvezd v ljubljanskih Stožicah. Na njej je ministrica Tanja Fajon “kukala” iza hrbta premierja Roberta Goloba, ki se je stiskal k predsednici Nataši Pirc Musar.

Šport združuje in navdihuje, nocoj za dober namen. Nogometne tekme zvezd v ljubljanskih Stožicah se udeležuje tudi predsednik vlade  dr. Robert Golob. V podporo vsem, ki so v nedavnih poplavah utrpeli škodo,” so na včerajšnji tekmi zvezd objavili z vladnega X profila. Z objavo ne bi bilo nič spornega, če ne bi objavili serijo fotografij, med katerimi je bilo res ponesrečeno fotografiranje med premierjem in predsednico, v ozadju pa ministrica Tanja Fajon. Mimogrede, mnogi so kritizirali stilsko opravo predsednice Nataše Pirc Musar v belem dresu, na katerem je bilo natiskano kar njeno ime.

V osrednjih medijih ni zaslediti kakršne koli informacije o komunikacijskem zdrsu, saj gre za dogodek, ki je z vidika političnega marketinga zelo pomemben za vlado. Prek “kruha in iger” namreč sanirajo sanacijo po poplavah, ki sicer ne poteka po načrtih in pričakovanjih.

 

Nogometni zvezdniki na čelu s predsednikom Evropske nogometne zveze Uefe Aleksandrom Čeferinom, ki je bil pobudnik akcije, so v Stožicah igrali dobrodelno tekmo za žrtve avgustovskih poplav v Sloveniji. Tam je bila vsa leva politična smetana – od župana Zorana Jankovića, starlete Tine Gaber, odvetnika Petra Čeferina, komisarja Janeza Lenarčiča in drugih. Na razprodanem stadionu je po enajstmetrovkah slavila modra ekipa s 5:4. Skupno so na tekmi zbrali nekaj več kot 3,5 milijona evrov.

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine