18.6 C
Ljubljana
nedelja, 20 junija, 2021

Kdo je tu nor? Ko ljudje umirajo v čakalnih vrstah, Šarec pravi, da javno zdravstvo deluje. Ko človeka v lastnem vinogradu ugrabijo ilegalni migranti, Šarec pravi, da varnostni sistem deluje!?

Ko se je razvedelo, da so migranti z maroškim in alžirskim državljanstvom ugrabili 79-letnega Mirka Moravca iz Bele krajine, ga zvezali, stlačili v prtljažnik in se odpeljali proti Italiji, so se med državljani upravičeno prižgali vsi alarmi. Na zaskrbljenost državljanov, ki do sedaj v Sloveniji niso bili vajeni ugrabitev v stilu hollywoodskih filmov, se očitno predsednik vlade Marjan Šarec povsem požvižga, glede na to, da je izjavil, da naj bi nacionalnovarnostni sistem deloval in da naj ne bi bilo potrebe po sklicu Sveta za nacionalno varnost. Glede na odzive uporabnikov družabnega omrežja Twitter je jasno, da imajo državljani dovolj sprenevedanja, saj je še slepcu jasno, da je varnostni sistem v razsulu, če človek niti mirno ne more več v svoj vinograd. In namesto, da bi sklical Svet za nacionalno varnost v tem trenutku, ko je to res nujno, ga je raje takrat, ko je šlo za nepomembne, domnevne pritiske na POP TV.

 

Šarec živi v svojem svetu, ki je povsem skregan z vsako logiko, saj kljub dolgim čakalnim vrstam, v katerih državljani tudi umirajo, pravi, da javno zdravstvo deluje. Po njegovo imamo celo perspektivno družbo, čeprav vsak dan vedno več mladih, ki odhajajo v tujino. Nič čudnega, da potem Šarec ob ugrabitvi med delom v vinogradu pravi, da varnostni sistem deluje.

Članek si lahko v celoti preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine