24.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 24 junija, 2024

Kakšna navodila je Golob dobil od Sorosa?

Piše: Moja Dolenjska

Robert Golob se je ob koncu tedna v tujini srečal z Aleksandrom Sorosem, sinom zloglasnega ameriškega milijarderja z madžarskimi koreninami Georgea Sorosa, ki je prevzel očetove posle in za katerega poznavalci navajajo, da je še radikalnejši od očeta. Soros je med drugim tudi velik pobudnik in akter (verjetno tudi plačnik) nezakonitih migracij v Evropo.

Iz fotografije, ki jo je objavila vladna stran, je razvidno, kako Robert Golob pozorno posluša Sorosevega sina.

Eden od komentarjev je bil: “Ko bi tako zbrano poslušal svoje ljudstvo, ki se komaj prebija iz mesca v mesec.”

Soroseva organizacija Open Society sicer že nekaj časa vlaga sredstva v levičarske organizacije v Sloveniji, tudi v levičarske nevladnje organizacije (NVO), ki spodbujajo tako nezakonite migracije kot t. i. bicikliste, kot smo jim bili priča v času prejšnje vlade, v času Golobove vlade pa nadzorujejo (posredno tudi vodijo) njeno delo.

“Nobeno kosilo ni zastonj. In tudi to ne bo. Poleg finančne bo prišla tudi ideološka injekcija.” Tako je na X zapisal Nejc Brence, podžupan Občine Žiri in podpredsednik Slovenske demokratske mladine (SDM).

Milan Kučan je Georgeu Sorosu je okoli leta 2000 podelil državno odlikovanje, Soros je podpiral tudi Tanjo Fajon. Zdaj tradicijo nadaljuje Sorosev sin Aleksander.

Za Kučana poznavalci tudi navajajo, da je prejšnji petek, še pred njegovim odhodom v tujino, obiskal Roberta Goloba. Mu je dajal navodila za Sorosa?

Tanja Fajon in George Soros, ameriški milijarder z madžarskimi koreninami, med drugim tudi velik pobudnik, akter (verjetno tudi plačnik) nezakonitih migracij v Evropo. Fajonova je njegova varovanka. (vir: arhiv)

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine