18.9 C
Ljubljana
nedelja, 14 aprila, 2024

Jutri vljudno vabljeni na srečanje podpornikov Nove24TV in Demokracije pri Tavčarjevem dvorcu na Visokem pri Poljanah

Piše: C. R.

Jutri, v soboto, 24. septembra 2022, vas vabimo na srečanje in sproščeno druženje v podporo delovanju Nove24TV in Demokracije, na katerem vam bomo poleg pestrega zabavnega programa predstavili (tudi) delovanje novega Kluba podpornikov Nova24TV. Na srečanju, ki se bo pričelo ob 12. uri pri Tavčarjevem dvorcu na Visokem pri Poljanah, bo poskrbljeno tudi za hrano in pijačo. Zabaval nas bo ansambel Original Štajerci.

Prihod na prizorišče je možen od 10. ure naprej.

Za izkazano podporo naših somišljenikov smo izredno hvaležni in si jo štejemo v čast, zato smo za vse naše podpornike skupaj s tednikom Demokracijo pripravili dogodek, na katerem se bomo lahko družili, si izmenjali mnenja, predloge, prav tako pa bomo predstavili delovanje našega novega kluba podpornikov.

Medijska hiša Nova24TV je bila ustanovljena z namenom razbitja medijskega monopola, ki smo mu bili priča v slovenskem prostoru. Od samega začetka delovanja smo vseskozi deležni izjemnega političnega pritiska. Nova oblast se nas je lotila še brutalnejše in skuša storiti vse, da bi nas utišala. Izrazi podpore naših gledalcev potrjujejo, da naša prizadevanja niso ostala neopažena in nam predstavljajo izjemen motiv (tudi) za nadaljnje delo.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine