15.3 C
Ljubljana
nedelja, 26 maja, 2024

Jože Biščak na srečanju podpornikov Nove24TV in Demokracije: »Slovenija pod to vlado ni kraj, kjer sem si želel biti«

Piše: Janja Strah

»Nova24TV in revija Demokracija sta le majhna kamenčka v mozaiku, ki poskušata dati svoj delež za svobodo in demokracijo. Najbolj pomembni ste pa vi, prav vsak posameznik izmed vas. Brez vas jaz danes ne bi stal na tej dolenjski zemlji. In vi veste, zakaj ste tukaj. Ker verjamete v svoja prepričanja, ker imate zdravo pamet, ker ste domoljubi, ker nasprotujete levičarskim norostim, ker branite slovenstvo, ker zavračate elite, ki vas delajo revne, ker vam zlobneži hočejo vzeti vaše otroke in vaš dom,« je na današnjem srečanju podpornikov Nova24TV in revije Demokracija v Škocjanu na Dolenjskem dejal Jože Biščak, namestnik urednika Demokracije in voditelj oddaje Večer v Kavarni Hayek na Nova24TV.

V nadaljevanju Biščakov nagovor objavljamo v celoti:

»Dragi prijatelji, lepo vas je spet videti. In hvala, ker ste prišli.

Veste, Bog mi je priča, pred dobrimi tremi desetletji sem videl sijočo deželo. To je bila Slovenija. Moja domovina. Mogoče sem v življenju premalokrat poudaril, da jo imam rad, da sem ponosen na slovenski rod, ki mu pripadam. Ampak nekako se mi je zdelo samoumevno, nekako je bilo to samozavestno obdobje, ko smo vsi mislili, da prihaja drugačen čas, da bo šla Slovenija v razvoju dlje, kot še nikoli prej. A kot je čas tekel naprej in so bledeli spomini na osamosvojitveno sago, so zlobneži, ki bi jih morali že zdavnaj pokopati in tisti, ki sovražijo svobodo, spet dvignili glave in postajali vse glasnejši. In danes so glasni in ošabni kot še nikoli.

Čeprav sem na smrt utrujen od levičarske gonje proti Nova24TV in Demokraciji, proti Borisu Tomašiču in vsem sodelavcem, vključno z menoj, vam pravim: naj bo to srečanje danes dejanje upora proti tistim, ki želijo uničiti resnicoljubne medije, ukinjajo dan spomina na žrtve komunizma, sovražijo vse, kar je normalno, ki skušajo uničiti našo stoletno identiteto z uvažanjem ilegalcev, silijo otroke v spreminjaje spola in nas prepričujejo, da se moramo sramovati tisočletne dediščine naših prednikov, naših dedov in babic, ki so previharili stoletja in so samo zaradi ljubezni do slovenstva obstali.

Prišlo je tako daleč, da v nekaterih urbanih predelih ne slišimo več slovenske besede, da ne smemo povedati, kar si mislimo, da ne smemo svobodno delovati, da se sramujemo svojega porekla. Prišlo je tako daleč, da novinarjem in urednikom Nova24TV in Demokracije, ki razkrivajo laži te vlade, odkrito in javno grozijo z likvidacijami in ukinitvijo medijev, kjer delajo, jih pošiljajo v zapor. Prišlo je tako daleč, da nam levičarji na oblasti ukazujejo, kaj naj jemo in pijemo, kako naj vzgajamo svoje otroke, kaj naj se oblačimo, kako naj kmet obdeluje zemljo, kako naj se obnašamo in kaj naj vozimo. Prišlo je tako daleč, da se celo Ustavno sodišče, ki bi moralo varovati človekove svoboščine posameznika, podreja vladi. Ti ljudje, ki so danes na vladi, brez sramu teptajo vse postulate svobodne in demokratične države.

Je to tista Slovenija, ki si jo želite? O, ne, to ni kraj, kjer sem si želel biti. Današnja Slovenija postaja kraj, kjer mi način življenja narekujejo v demokrate preoblečeni hudiči in kjer moram prenašati ljudi, ki Slovencem v moji domovini kot avtohtonemu narodu diktirajo, kaj je dobro za nas, kdo je lahko naš prijatelj, s kom naj se družimo in v koga naj verujemo. Slovenijo moramo voditi Slovenci. Na tej zemlji moramo vladati Slovenci. Žal je veliko takih naših sonarodnjakov, ki bi za peščico evrov prodali svojo domovino in svoj narod. Prodali bi ga v kremplje sprevrženih spolnih degenerirancev in globalistom, ki želijo uničiti nacionalno identiteto. Ti ljudje nam vsiljujejo način življenja, ki ni moja izbira. In verjamem, da tudi vaša izbira ni. Moja izbira je domoljubje in sodelovanje med suverenimi narodi, nikakor pa nekakšna mešanica, ki uničuje moje korenine, mojo kulturo, mojo tradicijo, moj jezik, mojo družino in mojo vero. Jaz vem, kdo sem. In vi veste, kdo ste. Če tega ne bi vedeli, danes ne bi bili tukaj. In Nova24TV in revija Demokracija sta danes edina medija, ki se javno upirata načrtnemu uničevanju vsega, kar je še normalnega in vsega, kar imamo radi. Zato ju podprite. In hvaležni smo vam za vsakršno pomoč. Tudi z nakupom knjige ali revije Demokracija boste pomagali! Zato ponižno vabljeni.

Nova24TV in revija Demokracija sta le majhna kamenčka v mozaiku, ki poskušata dati svoj delež za svobodo in demokracijo. Najbolj pomembni ste pa vi, prav vsak posameznik izmed vas. Brez vas jaz danes ne bi stal na tej dolenjski zemlji. In vi veste, zakaj ste tukaj. Ker verjamete v svoja prepričanja, ker imate zdravo pamet, ker ste domoljubi, ker nasprotujete levičarskim norostim, ker branite slovenstvo, ker zavračate elite, ki vas delajo revne, ker vam zlobneži hočejo vzeti vaše otroke in vaš dom.

Zoprniki vas pljuvajo in zmerjajo. Pravijo vam, Borisu, Aleksandru, Metodu, Gašperju in drugim sodelavcem Nova24TV in Demokracije, da ne naštevam vseh, da smo ekstremisti, da smo radikalni. Ampak jaz vam povem. In verjamem, da je tako tudi z vami. Eno figo mi je mar, kaj medijski mainstream, dekadentni preroki in levičarji govorijo o meni. Ja, res je, boli, še posebej laž. Toda veliko rajši sem skrajni, radikalen desničar, ki se bori proti zlu, kot sklonjen človek brez hrbtenice in človek, ki bi bil tiho. Pred njimi ne bom tiho, pred temi zlobami ne bom ponižen. Ponižen sem lahko samo pred vami, dragi prijatelji. Tudi vi se ne bojte govoriti, čeprav vas njihove strupene puščice utegnejo raniti. Bodite glasni, drzni in zgodovina vam bo hvaležna. To zločinsko vlado in celotno njeno navlako bomo prej ali slej odslovili. Nato pa zgradili trdno obzidje in skozi vrata spustili le tiste, ki bodo imeli čisto srce in dobre namene. In ta čas, verjemite, ni več daleč.

Hvala, ker ste prišli. Pozdravljam vas in se vam ponižno klanjam, dobri ljudje.«

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine