-1.4 C
Ljubljana
četrtek, 2 februarja, 2023

Jernej Pavlič. sekretar Bratuškove, o telefoniranju za volanom: »Scheriffi nimajo problemov s policisti.« (Z odzivom Pavliča glede bežanja pred policijo.)

»Scheriffi nimajo problemov s policisti,« je zapisal Jerner Pavlič, sekretar Alenke Bratušek, ko so ga uporabniki družabnih omrežij opozorili, da ne sme telefonirati med vožnjo.

Pisali smo, da je Pavlič, ki se sicer na spletni strani stranke predstavlja z geslom “Naredimo, kar je treba!”, bežal pred policisti in se skril v državni zbor (TUKAJ). Jernej Pavlič je med vožnjo telefoniral, na znake policije ni ustavil.

No, Pavlič se je aprila letos na družabnem omrežju Facebook hvalil, da ga policija zaradi prekrškov ne ustavlja. Njegovi sledilci so ga namreč opozorili, da ima policija akcijo, v katere preži na voznike, ki med vožnjo telefonirajo.

Sekretar Bratuškove jim je odpisal: »Scheriffi nimajo problemov s policisti.«

 

Sicer se je Pavlič na zapis v Demokraciji odzval na Facebooku (zapis je nelektoriran):

“Vem, da Janez ni vesel, ker mu na šesti povolilni ponedeljek ni zazvonil telefon. Tako, da razumem jezo in blatenje preko Škandala 23 in Demokracije. Je pa zanimivo, da njihova trobila vedo o domnevnem prekršku pred domnevnim storilcem!? Tudi včeraj me je ponovno zasledovala in ustavila Policija, zahtevala pregled in pihanje, rezultat 0.0 in vse ok. Vse skupaj izgleda zelo čudno. Če misli, kdo, da bo na mene/nas izvajal pritisk preko Policije se moti in to zelo moti,” je zapisal .

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine