15.9 C
Ljubljana
torek, 21 maja, 2024

Janez Janša: Nika Kovač vodi Soroševo kampanjo za razkroj Evrope

Piše: Domen Mezeg (Nova24tv.si)

“Soroševa kampanja Inštituta 8. marec za razkroj Evrope. Formula je preprosta: Čim manj rojstev in čim več ilegalnih migrantov,” se je na vseevropsko kampanjo za smrt nerojenih otrok odzval opozicijski prvak Janez Janša. 

Šefica Inštituta 8. marec Nika Kovač je pred časom sama dejala, da “verjetno nikoli ne bo imela otrok”. Ob njeni vseevropski kampanji za “dostopen splav” se človek vpraša, ali morda v ozadju ni prikrita nevoščljivost zaradi deklet in žena, ki otroke lahko imajo?

Otroke je mogoče posvojiti
Zakaj bi si Kovačeva tako močno želela smrti tujih otrok? Želja po otroku je namreč povsem naravna in večina odraslih si otroke želi. Prav tako se pojavlja vprašanje zaščite nebogljenega človeškega življenja. Otroka je mogoče dati v posvojitev.

 

To so ključna (moralna) vprašanja, zlasti v luči upadanja rodnosti in staranja prebivalstva, pa ne le v Sloveniji, marveč po celotni Evropi. Prvak opozicije Janez Janša je ob tem izpostavil, da gre za kampanjo finančnega špekulanta Georgea (Alexandra) Sorosa.

Namen je sprememba kulture, identitete in načina življenja
Janša je prepričan, da je namen zmanjšati število rojstev in pripeljati čim več migrantov, saj je to najlažji način za spremembo kulture, običajev, načina življenja in identitete.

 

Kovačeva pa se tega verjetno (še) ne zaveda. Morda se bo, ko bodo posledice njenih ravnanj čez leta in desetletja usodno vplivale tudi na njeno zasebno življenje, ko ji bo morda nekdo nekoč prisilno nataknil burko. Na ta proces je v začetku leta opozoril priznani komentator in duhovnik Branko Cestnik.

Kampanja je odraz panike pred evropskimi volitvami
Nedvomno pa je širši namen kampanje tudi volilna aktivacija zrevoltiranih feministk s kroničnimi občutki ogroženosti od moških.Dejstvo je, da levici na evropskih volitvah slabo kaže in da se obeta močna zmaga domoljubnih ter konservativnih evropskih sil. Zato se skuša aktivirati leve volivce, v Evropi z vprašanjem splava, v Sloveniji pa konoplje.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine