3.7 C
Ljubljana
ponedeljek, 19 aprila, 2021

Izredna novica: Danes Tarča odpade – kljub 2200 zaposlenim na RTV!

“Zaradi bolezni v ekipi Tarče (ne gre za koronavirusno okužbo) bosta nocoj ob 20. uri na sporedu daljši oddaji Globus in Točka preloma. Tarča bo na sporedu spet prihodnji četrtek,” sporoča uredništvo Tarče. Kot zanimivost, da bi lahko oddaja odpadla, je v včerajšnji oddaji Kdo vam laže omenil voditelj Boris Tomašič.

Ekipa oddaje Tarča je na svojem Twitter profilu delila informacijo, da so zaradi bolezni v njihovi ekipi prisiljeni odpovedati oddajo in jo nadomestiti z drugimi – Globus in Točko preloma – in s tem številne “krvi in iger” željnih gledalcev prikrajšali za nove “raziskovalne” zgodbe. Bolje rečeno protivladne napade.

Tudi uporabniki Twitterja se sprašujejo, kaj se je zgodilo z ekipo Tarče, saj ne očitno verjamejo uradni razlagi o bolezni med ustvarjalci. “Je prišlo do napetosti v ekipi in do internega spopada med Eriko in Nataši&Co? Ker glede na to, kako je Nataša s svojim prispevkom namočila Eriko v zadnji oddaji, ne more ostati brez posledic. Je po zraku letelo perje?”

Je prišlo do napetosti v ekipi in do internega spopada med Eriko in Natašo&Co? Ker glede na to, kako je Nataša s svojim prispevkom namočila Eriko v zadnji oddaji, ne more ostati brez posledic. Je po zraku letelo perje?

— Andrej Slivnik 3️⃣ (@AnLiDoAn) September 10, 2020

V današnji oddaji Dobro jutro je eden izmed gledalcev pozval voditeljico, da bi lahko ustvarili sto Tarč, kjer bi lahko obrazložili, kako jim na RTV uspe porabiti sto milijonov evrov. Med drugim so prejeli naziv “Trusted brand”, medtem ko poročajo o obisku nemškega kanclerja, ki ne obstaja. Na RTV Slovenija smo naslovili vprašanje, če je res lahko mogoče, da ob 2200 zaposlenih na RTV ne morejo pripraviti oddaje. Odgovor še pričakujemo.

Sara Kovač

Zadnje novice

Sorodne vsebine