7 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

IZ MINUTE V MINUTO: Okrogla miza Migracije in človekove pravice; Brščič: Marakeška deklaracija je napad na slovensko nacionalno državo!

V Kranju se začenja okrogla miza Migracije in človekove pravice. Glavna gosta okrogle mize sta poslanec SDS mag. Branko Grims in publicist mag. Bernard Brščič. Organizatorja prireditve sta Občinski odbor SDS Kranj in slovenska Generacija identitete. Dvorana je nabito polna.

18.10 Začela se je okrogla miza o človekovih pravicah in migracijah, ki je zelo dobro obiskana. V stavbi Mestne občine Kranj se je zbralo okoli tristo ljudi.

18.14 Bernard Brščič: Danes je bila podpisana sporna marakeška deklaracija, ki je izredno problematična, saj zahteva od ljudi, da govorijo o migracijah samo v pozitivni luči.

18.17 Brščič: Migracije niso človekova pravica. Republika Slovenija je nastala na podlagi neodtuljive pravice naroda do samoodločbe. Republika Slovenija je slovenska nacionalna država, katere poslanstvo je skrb za Slovence in ne za Paksitance, Afganistance oziroma druge tujce, kar zahteva sporna marakeška deklaracija. Marakeška deklaracija je napad na sistem nacionalnih držav!

18.21 Brščič: Podpis marakeške deklaracije s strani predstavnikov slovenske države, Šarčeve vlade, je veleizdaja Republike Slovenije in slovenskega naroda!

18.24 Brščič: Laž je, da so migracije za Evropo nujno potrebne. Migranti iz Afrike in z Bližnjega vzhoda so večinoma socialni turisti, ki želijo živeti v Evropi na račun evropskega socialnega sistema. So nekateri tudi taki, ki s seboj prinašajo znanje, a ti so redke izjeme. V resnici v Slovenijo prihajajo večinoma ljudje, ki nimajo nikakršne ustrezne izobrazbe. Niso inženirji, kot nas skušajo prepičati levičarji.

18.28 Brščič: Kmalu se nam bo začelo dogajati, da nam bodo Nemci začeli vračati migrante, ki smo jih leta 2015 popisali, ko so vstopili v našo državo. V skladu z dublinsko uredbo.

18.33 Branko Grims: Laž je nesmrtna duša komunizma. V Slovenijo dnevno prihajajo nezakoniti migranti, a se o tem ne poroča. V preteklih dneh je policija aretirala veliko nezakonitih migrantov.

18.35 Grims: O podpisu marakeške deklaracije bi moralo odločati slovensko ljudstvo na referendumu. Slovenija se mora ponovno osamosvojiti. Pri tem opozarjam, da smo dnevno priča cenzuri na socialnih omrežjih, na Facebooku. Je to, svoboda govora? So to človekove pravice?

18.38 Grims: Za levičarje je največji sovražni govor resnica. Dejstvo je, da bo marakeška deklaracija zavezujoča, saj vseskozi v njej govorijo o tem, da se “zavezujejo”. Marakeška deklaracija je nadomestilo za dublinsko uredbo 2, do katere pa ni prišlo, saj je z njo Angela Merkel želela razporediti migrante po celotni Evropski uniji.

18.41 Grims: Podpis marakeške deklaracije s strani slovenske vlade je veleizdaja. Kam vse to vodi, lahko v teh dneh vidimo v Franciji, v Parizu, kjer je popoln kaos. To marakeško deklaracijo bo nato potrdila še Generalna skupščina Združenih narodov 17. decembra 2018. Če bi bili na oblasti desni, tega seveda ne bi podpisali. Ljudje, to morate imeti v mislih,ko greste na volitve.

18.45 Grims: Na oblasti imamo predsednika vlade Marjana Šarca, ki nima nikakršne legitimnosti. Na lokalnih volitvah je njegova stranka dobila samo dva odstotka volilne podpore. Nima pa niti enega župana. V normalni državi bi moral tak premier odstopiti. Pri nas pa se ne zgodi nič. Če bi bil na oblasti recimo Janez Janša, bi ga novinarji vsakodnevno spraševali, kdaj bo odstopil. V primeru Šarca pa nič.

18.50 Grims: Evropska unija je na prelomni točki svojega razvoja. Ali bo obstala ali pa bo razpadla. Ohraniti jo moramo kot zvezo suverenih naconalnih držav. Pri tem pa se moramo potruditi, da bomo kot narod, kot Republika Slovenija, obstali. Hkrati pa moramo pred roko pravico pripeljati vse, ki delajo v nasprotju s slovenskimi nacionalnimi interesi.

18.53 Vprašanje voditeljice: Kako gledate na šeriatsko pravo in izgovarjanje migrantov, da ne poznajo evropske zakonodaje?

18.54 Brščič: Šeriatsko pravo in islam sta v nasprotju z evropsko racionalistično civilizacijo. Islam ni religija. Islam je način življenja. Je politika. Islam se ne da popraviti, recimo z renesanso. Obstaja samo islam, ki je hkrati pravo, ki je hkrati politika. V Evropi je vera ločena od države, v islamu tega ni. Islam to v Evropi izkorišča. Multikuturnost je kot AIDS, ki uničuje evropsko družbo. Islam pa je totalitarizem, saj zagovarja podreditev.

19.05 Grims: Problem je, da se je začelo tolerirati pedofilijo, ki je nekaj najbolj sprevrženega. Mohamed je bil namreč poročen z Ajšo, ko je bila stara samo šest let. In Evropsko sodišče za človekove pravice po svoji nedavni razsodbi to tolerira, češ da je v skladu z njihovo tradicijo in kulturo. Namesto da bi se prišleki prilagajali Evropi, se je Evropa začela prilagajati migrantom.

19.09 Grims: Slovenija je neverjetna. Če vas bo policija dobila, da nezakonito prevažate migranta, vas bodo zaprli. Če pa boste kot predsednik vlade nezakonito prešvercali čez Slovenijo pol milijona migrantov, pa boste postali slovenski zunanji minister.

19.13 Brščič: Neverjetno je, da bogate arabske države ne sprejemajo migrantov iz sosednjih držav ali Afrike. Mora jih pa sprejemati Slovenija. Savdska Arabija raje gradi moderen zid, ker jih noče, čeprav je to neverjetno bogata naftna država.

19.16 Brščič: Slovenija ni bogata država, zato ne more odprtih rok sprejemati tujerodnih migrantov, saj se standard slovenskega naroda znižuje. Prav tako se znižuje standard slovenskih upokojencev. Najprej je potrebno poskrbeti za pripadnike slovenskega naroda, za slovenske otroke, za katere se pa zbira zamaške.

19.21 Grims: Govorjenje o segrevanju zemlje je velika laž. Sem geolog in vem, da temu ni tako. Zemlja se v resnici ohlaja. Črni panter, simbol Karantnije, je izumrl, ker se podnebje v Evropi ohlaja, saj je bil črni panter navajen na bolj toplo podnebje.

19.23 Grims: V primeru migracij gre za lažni humanizem. Vse skupaj je velik biznis, predvsem za tihotapce, ki s tem na veliko služijo.

19.29 Ukrajinka: Problem nismo tisti, ki smo prišli v Slovenijo kot delovni migranti, ki smo se prilagodili in se vključili v slovensko kulturo, problem so tisti, ki se ne vključijo v družbo in želijo živeti na račun te družbe.

19.32 Odvetnica Lucija Ušaj Šikovec: Zaradi migrantov so slovenske bolnišnice bolj obremenjene, saj migranti s seboj prinašjo nalezljive bolezni. Na infekcijski kliniki so zaradi tega izredne razmere. Slovenski bolniki ležijo kar na hodnikih, ker jih ne morejo zaradi prezasedenosti premestiti v bolniške sobe.

19.40 Grims: Potrebno je zaščititi interese Republike Slovenije in Evropsko unijo. SDS si prizadeva in brani interese slovenskega naroda, ki mora biti vedno na prvem mestu.

19.41 Brščič: Evropska unija že razpada. Deli se na zahodno in vzhodno Evropo, s tem, da je sedaj vzhodna Evropa bolj normalna kot pa zahodna Evropa, ki je preveč okužena s kulturnim marksizmom.

19.43 Brščič: Kljub vsemu sem optimističen, ker se dogajajo spremembe. Samo poglejte Francijo in Macrona, ki pretepa lastne državljane in ti se mu upirajo. Francozi ga bodo prej ali slej vrgli s prestola, saj se obnaša kot diktator. V nasprotju z njim je Orban pravi demokrat. Problem je tudi politika Evropske ljudske stranke, ki je okužena s kulturnim marksizmom. Bojim se, da tudi Manfred Weber, tako kot Jean Claude Juncker, ni del rešitve, ampak del problema. Prihodnost Evrope je v novi desnici, v identitarnem gibanju, ki se zaveda svojih evropskih korenin.

19.48 Brščič: Prava pot je pot revolta. Pot upora. Za zgled pri tem so nam lahko Francozi, ki so se uprli višjim davkom. Macron bo, če bo nadaljeval tako kot v zadnjih mesecih, končal kot Ludvik XVI. Potreben je domoljuben in miroljuben upor, potrebno je povedati, da smo se osamosvojili zato, da bomo sami odločali o svoji usodi. Da ne bodo drugi odločali o nas.

19.51 Grims: Moramo biti odločni v svojih prizadevanjih. Hvala vam, da ste prišli! S tem se okrogla miza, ki je pokazala, da je ljudem vendarle mar za usodo Slovenije in slovenskega naroda, zaključuje.

Zadnje novice

Sorodne vsebine