22.2 C
Ljubljana
torek, 23 julija, 2024

Islamska skupnost pri projektu džamije očitno zlorabila ime podjetja Schindler, ki je o tem že obvestilo pristojne!

Islamska skupnost, ki v Ljubljani gradi džamijo, je očitno zlorabila ime podjetja Schindler, saj je Rok Prevodnik iz podjetja za Škandal24 povedal, da s sporno zapore Džamijske ulice nima podjetje ničesar.

Včeraj je Škandal24 objavil fotografijo s parkirišča pred nedokončano mošejo za Bežigradom. Zapisali so, da fant na fotografiji očitno varuje vhod do mošeje in da vse skupaj izgleda kot »no go cona« po evropskih mestih, kjer so muslimanski migranti zasedli že cele mestne četrti in kamor si niti lokalna policija ne upa.

S slike je bilo razvidno, da varovanja ne opravlja »šeriatska milica«, temveč podjetje Alfa varovanje iz Ljubljane. Prav tako je bilo na fotografiji vidno, da je tako imenovana »Džamijska ulica« zaprta, na opozorilni tabli pa kje bila oznaka podjetja Schindler.

O tabli je v imenu podjetja, poroča Škandal24, odgovoril Rok Prevodnik: »Ne. O tem smo bili seznanjeni iz drugih virov. Za zdaj lahko sklepamo, da je neznana oseba pridobila zaščitno ograjo, ki jo uporabljamo za delo na naših projektih, in jo nepooblaščeno namestila na lokacijo. Našega sodelavca smo že poslali na mesto zapore in o tem obvestili pristojne službe na MOL-u.«

Torej, kaj se dogaja za Bežigradom?

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine