2.5 C
Ljubljana
nedelja, 28 novembra, 2021

Igralec Končar dosegel, da mu je “žvižgač” Gale priznal, da ga je lažnivo obtožil. »Ne morem z ničemer potrditi, da ste lobirali,« je Gale napisal Končarju.

»Ne morem z ničemer potrditi, da ste lobirali,« je v elektronskem sporočilu Romanu Končarju zapisal samooklicani »žvižgač« Ivan Gale.

Ivan Gale, nekdanji namestnik direktorja Zavoda za blagovne rezerve, je v intervjuju za 24ur.com med znanimi in manj znanimi osebami, ki so klicali v zvezi z nabavo zaščitne opreme imenoval tudi Romana Končarja.

Priljubljeni igralec se je seveda odzval, svoje mnenje povedal tudi o Tarči na RTV Slovenija. Voditeljica oddaje Tarča Erika Žnidaršič ga je nato vprašala, v imenu katerega podjetja je klical na Zavod za blagovne rezerve in kaj je ponujal ter za kakšno ceno. Skratka, Končar je bil obtožen lobiranja.

Končar je zato pozval Galeta, naj javno in jasno razloži njegovo »lobiranje«. In če tega ni počel, naj to tudi pove.

»IVAN GALE mi je prijazno poslal e-pošto, v kateri me obvešča, DA NE MORE Z NIČEMER POTRDITI, DA SEM JAZ kakorkoli lobiral, kadarkoli, za karkoli, za kogarkoli! – in mi dovolil nje javno objavo!« je Roman Končar zapisal na svojem Facebook profilu in objavil elektronsko pošto.

Zdaj čakamo, da bo Gale po lažnivi obtožbi Končarja naredil tudi na POP TV in RTV Slovenija ter v drugim mainstream medijih.

Fotografija osebe Roman Končar.

(Slika: Facebook)

Fotografija osebe Roman Končar.

(Slika: Facebook)

Zadnje novice

Sorodne vsebine