1.8 C
Ljubljana
nedelja, 21 aprila, 2024

Grozljivo! Muslimanski migrant zasledoval otroke in jih posilil na njihovem domu

Nadvse tragična zgodba prihaja iz Španije, kjer so aretirali muslimanskega migranta iz Maroka – a šele potem, ko je zasledoval šest otrok in jih spolno napadel kar na njihovem domu.

Španski časopis El Mundo poroča, da so tamkajšnji policisti aretirali 24-letnega migranta iz Maroka zaradi suma sedmih kaznivih dejanj proti spolni svobodi. Od tega je musliman, ki se je preselil v Alicante (tam so nastanili tudi migrante, ki jih je italijanski notranji minister Salvini zavrnil v Italiji, nato pa jih je širokogrudno sprejel španski premier Sanchez), obtožen spolnega napada kar šestih otrok. Tamkajšnja policija še razkriva, da je migrant obtožen petih očitkov o spolnem napadu, torej posilstev, in dveh spolnih zlorab. Španska zakonodaja to namreč močno ločuje, spolna zloraba pa je po španski “teži” manjša obtožba kot napad, saj se uporablja v primerih, ko nasilje ni vključeno. Eden od takšnih primerov je tudi napad petih Špancev na neko dekle na festivalu teka pred biki, ko so jo omamili in nato posilili. Ker se ni mogla upirati, so bili obtoženi zgolj zlorabe, ne pa napada, in so bili po nekaj mesecih že izpuščeni iz zapora …

Preiskava proti 24-letnemu migrantu iz Maroka se je začela že 30. maja lani, ko je policija prejela dve prijavi spolnega napada v soseski mesta Alicante le nekaj ur narazen.

Jihad Watch piše, da je 24-letni musliman svojim žrtvam sledil vse do vrat njihovega doma, preden jih je nasilno napadel tako, da se je dotikal njihovih spolnih organov.

M. S./Nova24TV

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine