20.2 C
Ljubljana
petek, 19 avgusta, 2022

Grozljivi posnetek! Fotogalerija! Partizani obesili nedolžno žensko, kruto pobijali ter izrezovali oči, genitalije in ušesa!

Slovenska politična levica obeležuje tednom za tednom svoje partizanske zmage. Vedno poudarijo, da je njihov boj bil pravičen in se je boril za osamosvojitev naroda. Vendar so tudi partizani vedli krvavo obračunati s svojimi nasprotniki. Na posnetku lahko vidite, kako so obesili nedolžno žensko, izrezovali oči in genitalije. Spodaj pa si lahko ogledate celotni slovenski film Nasvidenje v naslednji vojni, ki prikazuje pravo resnico o slovenskem partizanskem boju.

Partizani so v slovenski zgodovini vedno predstavljeni kot največji junaki druge svetovne vojne. Predstavniki politične levice se vedno slikajo v prvih vrstah in širijo zavajajoč partizanski mit. Na priloženem posnetku boste videli, kako so sovjetski partizani na vzhodni fronti obesili nedolžno ženo nemškega vojaka.

V posnetku lahko vidite tajni dokument, ki je razkrit za dokumentarni film in prikazuje kako so sovjetski partizani pobijali, posiljevali in ropali svoje nasprotnike. Na posnetku lahko vidite, kako ležijo na tleh trupla. Med njimi pa trupla z izrezanimi očmi, genitalijami. Odrezali so jim tudi ušesa. Po pričevanju nemškega vojaka iz vzhodne fronte, Nemci pred tem niso požigali vasi. Vendar so zaradi partizanskega terorja požgali vsako hišo in vas, če so izvedeli, da se v njej skrivajo partizani. Podobno kot se je zgodilo v Dražgošah, enem največjih slovenskih zavajajočih partizanskih mitov.

Partizani so lahko v šolskih učbenikih zapisani kot junaki, toda resnica je lahko veliko bolj kruta kot si predstavljamo. V tem pričevanju veterana nemške vojske na vzhodu lahko slišimo, kako zverinski so bili ti heroji. Nemškim ujetnikom so rezali ušesa, oči in celo genitalije pic.twitter.com/kz9D10NyII

— PotomecLegije (@PLegije) January 15, 2020

V Sloveniji so imeli odločilno vlogo v slovenskem partizanskem gibanju člani Komunistične partije Slovenije. Vse niti odločanja so dokončno dobili v podpisani Dolomitski izjavi 23. februarja 1942. Eden najlepših opisov partizanskega gibanja v Sloveniji opiše slovenski pisatelj Vitomil Zupan v svojem romanu Menuet za kitaro. V njem spremljamo idealističnega mladega partizana, ki se pridruži partizanskemu boju proti okupatorjem. Vendar se partizanski boj korak za korakom spreminja v krvoločno organizacijo pod vodstvom komunistične partije Slovenije. Po knjigi pa je bil posnet tudi odličen film Nasvidenje v naslednji vojni, kjer lahko nazorno gledalec vidi spremembo partizanskega boja v krvoločno komunistično organizacijo. Spodaj si lahko ogledate celotni film!

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine