13.6 C
Ljubljana
nedelja, 1 oktobra, 2023

Greta Thunberg s svojo ideologijo o globalnem segrevanju po svetu povzroča pokole divjih živali; na Portugalskem v nekaj dnevih pobili 540 jelenov in divjih prašičev, da bi naredili prostor za sončno elektrarno

Verniki v globalno segrevanje (in posredno Greta Thunberg) po svetu povzročajo strašljive pokole divjih živali. V Azumbiji na portugalskem so pobili 540 jelenov in divjih prašičev, da bi naredili prostor za elektrarno, ki bi iz sončnih celic pridobivala »čisto energijo«.

Na velikem in obzidanem posestvu v Azumbiji na Portugalskem bodo zgradili novo, moderno sončno elektrarno, ki bo pridobivala »čisto energijo« ter s svojimi vplivi ne bo povzročala globalnega segrevanja in podnebnih sprememb, poroča portal Portugal Resident. Nekako tako, kot si zamišlja največja okoljevarstvena vernica Greta Thunberg. A te ideje povzročajo prava opustošenja.

Za obzidjem v Azumbiji so domovali jeleni in divji prašiči. Ker jih niso imeli kam dati, so poklicali 16 lovcev, ki so jih v nekaj dneh postrelili in se po družbenih omrežjih hvalili s »super rekordnim ulovom«. Okoljevarstveniki in mestni svetniki, ki so spodbujali boj proti podnebnim spremembam in bili več kot naklonjeni sončni elektrarni, so se zdaj kar čez noč začeli zgražati nad početjem lovcev.

Lastniki posestva Torre Bela se branijo, da imajo vsa dovoljenja in da so lovci pobili živali znotraj zasebnega posestva, da bi naredili prostor za pridobivanje čiste energije. Zanimivo je, da bo portugalska agencija APA, ki ocenjuje vplive na okolje, šele zdaj začela s študijo, kako bo 650.000 sončnih kolektorjev v Quinta da Torre Bela vplivalo na tamkajšnjo okolje.

Očitno je, da histerija za brezogljično družbo (karkoli to pomeni) povzroča več škode, kot bo imelo človeštvo od tega koristi.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine