15.4 C
Ljubljana
nedelja, 16 junija, 2024

Levičarjem gre tako za nohte, da so prišli s tujimi novinarji provocirat na srečanje podpornikov Nove24 in Demokracije

Piše: Nova24tv.si

Nova24TV je kot drugače misleči medij resnično največji trn v peti levičarjem, ki stalno iščejo način za diskreditacijo. Na srečanju podpornikov Nove24TV in Demokracije se je namreč pojavil eden od nemških levih medijev, ki je očitno iskal način, kako spodkopati enega od kandidatov iz liste SDS.

Evropske volitve se bližajo in desnici kaže dobro. To je med drugim tudi eden od razlogov, da si levica prizadeva diskreditirati prav vse kandidate z desne, pa četudi s provociranjem na srečanju podpornikov Nove24TV. Tokrat so očitno to skušali doseči z diskreditacijo Branka Grimsa. Trdili naj bi, da je ta povezan z neonacisti, vse to pa bi nato uvozili slovenski mediji le nekaj dni pred volitvami.

Na srečanju podpornikov našega medija v Snoviku nad Kamnikom se je namreč pojavil nemški levi medij, ki se je predstavil kot nacionalni nemški medij. Novinar, ki je govoril nemško, je s seboj imel prevajalca, hodila pa sta okrog in se ustavila pri skupini podpornikov kandidata Branka Grimsa.

Te naj bi spraševala o tem, ali podpirajo nacizem in kdo jih financira. Eden od podpornikov je zanikal vsako povezavo z nacizmom in to ostro obsodil, hkrati pa je pojasnil, da Grimsova kampanja temelji na prostovoljnem delu.

Grims ima enak odnos do vseh oblik totalitarizma
Do Grimsa novinarji niso šli, je pa s to provokacijo seznanjen in ga ne preseneča. “V svoji knjigi Zmaga dobrega sem zelo jasno utemeljil in tudi z materialnimi dokazi argumentiral, da sta nacionalni socializem in internacionalni socializem samo dve obliki socializma. Tretji pa je njun skupni korporativni derivat, fašizem,” je dejal in pojasnil, da so vse tri oblike oblike levičarskega totalitarizma in da je jasno, da “tu ni nobenega prostora za kaj takega“.

Image
Poslanec Grims med podporniki na festivalu Nova24TV.

V Sloveniji so edini nasilneži, ki uporabljajo fašistične metode, levičarji, kar se je tudi dokazalo na dvoletnih protestih pred slovenskim parlamentom, ko so napadali celo snemalce in mimoidoče. Očitno gre slovenskim levičarjem, ki ponovno uporabljajo najstarejši trik levičarjev, torej, da vse tisto sovražno, zavržno, nasilno, lažnivo, kar počnejo in so v resnici samo levičarji sami, pripisujejo nekomu drugemu in nanj kažejo s prstom. In očitno jim gre tako za nohte, da ga spet uporabljajo, kar po dokazuje, da se bliža čas največje zmage SDS, zmage dobrega, zmage desnih v zgodovini samostojne Slovenije in priložnost za to bo na evropskih volitvah,” je zaključil Grims.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine