7 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

Gospoda Šarec in Poklukar, je to vajino božično voščilo prebivalcem ob meji?! Krajevna skupnost zaradi migrantov starše resno opozarja: Otroci naj ne hodijo sami okrog brez spremstva odraslih!

V teh dneh so na migrante opozorili tudi v tiskanem glasilu Krajevne skupnosti Žabja vas, ki so ga prejela vsa gospodinjstva v tem delu mesta, poroča portal Moja Dolenjska.

Zapisali so:

V tej krajevni skupnosti, ki je pretežno stanovanjska z večjim delom gozdnih površin, je okoli 900 prebivalcev. Med njimi je tudi večje število otrok in mladostnikov, za katere je krajevna skupnost s pomočjo občine uredila zelo lepo igrišče, ki leži ob gozdu ob Drejčetovi poti in Poti na Gorjance.

O tem, da se migranti pojavljajo tudi v Regrči vasi in na drugi strani v Zalogu in Prečni, smo že poročali. Očitno je torej, da so migranti vse bolj navzoči med nami in postajajo naši vsakodnevni spremljevalci.

Krajevna skupost Žabja vas je del Novega mesta, sestavni del so naslednje ulice: Avšičeva ulica, Drgančevje, Drejčetova pot, delno Kandijska cesta, delno Knafelčeva ulica, Lobetova ulica, Na Lazu, Na Skali, Na Tratah, Pot na Gorjance, Ravnikarjeva ulica in Šentjernejska cesta s hišnimi št. od 1 do 24.

Zadnje novice

Sorodne vsebine