2.5 C
Ljubljana
nedelja, 28 novembra, 2021

(GLAS RAZUMA) Župan Emil Rojc svojemu strankarskemu šefu Dejanu Židanu in kolegom v SD: Umirite strasti, SDS je treba premagati na volitvah, ne na ulici!

Župan ilirske Bistrice Emil Rojc (SD), ki zaradi svojega delovanja (opozarja na nevarnosti ilegalnih migracij) često razvnema strasti pri Socialnih demokratih, se je tokrat oglasil v zvezi s protesti na kolesih in zapisal, da se vlada menja na volitvah , ne na ulici. Dejana Židana je pozval, naj umiri politično situacijo v SD.

»Glede na zelo korekten intervju z dr. Ernestom Petričem je predlagal vodstvo SD, da se posveti s predsednikom držav Borutom Pahorjem, umiri politično situacijo, pripravi volilni program, s čimer je treba SDS premagati na volitvah, ne na ulici,« je zapisal Emil Rojc.

O zahtevah protestnikov, ki so po ulicah kričali, da je v Sloveniji diktatura in da so jim kršene človekove pravice, pa:

»Baje so se mi zmanjšale človekove pravice in svoboščine. »Vse razsvetljene« prosim za pojasnilo katere so tiste spremembe v mojem življenju, ki terjajo izvedbo protestov in katere so tiste svoboščine in pravice, ki si jih moram ponovno pridobiti. Za pojasnila se zahvaljujem.«

Zadnje novice

Sorodne vsebine