12.3 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

Frans Timmermans, evropski šef Tanje Fajon: »Enonacionalne – monokulturne države bi morale izginiti. Masovno priseljevanje muslimanskih moških je sredstvo za doseganje tega cilja!«

»Enonacionalne – monokulturne države bi morale izginiti. Masovno priseljevanje muslimanskih moških je sredstvo za doseganje tega cilja,« je za ZDF dejal Frans Timmermans, podpredsednik Evropske komisije in vodilni kandidat socialnih demokratov (PES/SPD) na volitvah v Evropski parlament.

Na vprašanje, ali islam pripada Evropi, je Timmermans odgovoril: »Že 2000 let.« In občinstvo v studio nemške televizije, ki je očitno blagoslovljeno z enakim »znanjem« kot šef evropskih socialistov, mu je ploskalo. Ker očitno niti ni vedelo, kdaj se je islam sploh pojavil, poroča hrvaški portal Dnevno.

Pred poltretjim mesecem je bil Frans Timmermans (58) kot gost Židanove SD v Ljubljani. Tanja Fajon je na svoji spletni strani zapisala, da je bil obisk uspešen. Toda vsak, ki je slišal nekdanjega nizozemskega zunanjega ministra, bi moral z grozo trepetati, kaj se bo zgodilo na volitvah čez slab teden dni. Obljubil je, da bo uvedel davek na ogljikov dioksid, davek na kerozin, prepovedal kratke letalske lete in še boljše sodelovanje na področju priseljevanja: »Afrika bo prišla k nam in zahtevala, kar ji gre – pravičen delež svetovnega bogastva.«

Prihodnost človeštva po Timmermansu ne temelji več na posameznih narodih in kulturah, ampak na mešani super-kulturi. Današnji konservativci, ki cenijo svojo tradicijo in si želijo mirno prihodnost za svojo skupnost, so se sklicevali na »preteklost, ki ni nikoli obstajala«, zato ne morejo oni odločati o prihodnosti. Zanj sta evropska kultura in dediščina zgolj družbeni konstrukt. Po njegovo je vsak, ki trdi drugače, omejen, saj je bila Evropa vedno celina priseljencev.

Ta cilj naj bi po Timmermansovo dosegli z množičnim priseljevanjem muslimanskih moških. Nobena država ne bi smela zavračati tega neizogibnega mešanja, ampak bi morala vsaka država spodbuditi, da to mešanje »doseže najbolj oddaljene kraje na planetu, da bi zagotovili, da nikjer ne bo več homogenih družb«. Prihodnost človeštva namreč po njegovo ne temelji več na posameznih narodih ali kulturah, ampak na mešani super-kulturi.

Frans Timmermans, eden od pionirjev islamskega fašizma, se kaže kot grobar evropskih narodov. On je izdajalec svobode, enakosti med moškimi in ženskami, humanizma in pluralizma; on spodbuja islamizacijo; on želi, da Evropa postane kalifat. In če bi imeli tega človeka za neumnega, ker sploh ne ve, da se je islam pojavil šele na prelomu šestega v sedmo stoletje, ne pa pred 2000 leti, bi bilo zelo nevarno in naivno. Očitno gre za manipulacijo, da se izenači krščanstvo z islamom in na ta način pridobi milijone Evropejcev za »religijo miru«.

Zadnje novice

Sorodne vsebine