2 C
Ljubljana
sobota, 16 oktobra, 2021

(FOTOGALERIJA) Predsednik vlade Janša nagovoril prisotne na regionalnem srečanju SDS v Zgornji Koreni

Piše: C. R.

Prvo regionalno srečanje, ki ga je danes organizirala Slovenska demokratska stranka se je odvijalo v Zgornji Koreni, v sklopu Podravske regijske koordinacije.

Podravska regijska koordinacija, ki ji predseduje Srečko Hvauc, je s prireditvijo pričela ob 14. uri. Prireditev se je začela s slovensko himno, ki jo je zapel Anže Šuštar, takoj potem ko je zbrane nagovoril voditelj prireditve Mitja Grmovšek. Po slovenski Himni je sledil pozdrav vsem funkcionarjem stranke SDS in njihovim simpatizerjem. Zgornji Koren je namreč obiskalo več vidnih članov SDS, med njimi tudi notranji minister Aleš Hojs, evroposlanec Milan Zver in pa seveda premier Janez Janša, ki je prejel prav poseben pozdrav s strani prisotnih.

Sledili so govori podpredsednik SDM Andreja Hovika, podpredsednika stranke SDS Milana Zvera in notranjega ministra Aleša Hojsa, ki so izpostavili pomen naslednjega super volilnega leta in uspešno delovanje vlade v sklopu predsedovanja Svetu EU in boja zoper epidemije Covid19.

Med govori so bili prisotni priča tudi kulturnim predihom, v katerih so bile izvajane pesmi kot sta »Slovenija, od kod lepote tvoje« in »Ljubim te, Slovenija zelena«.

Na koncu je spregovoril še predsednik stranke SDS in mandatar Janez Janša, ki je začel svoj govor s tem, da je pohvalil slovenske športnike in njihove uspehe, ki so jih želi v letošnjem olimpijskem letu. V nadaljevanju je izpostavil željo po večji solidarnosti in sodelovanju med Slovenci v boju proti Covidu in soočanju slovenske vlade z mednarodnimi vprašanji kot so migrantska kriza in dogajanje v Afganistanu, ter še enkrat več izpostavil pomembnost družinske politike za Slovenijo, ki se sooča z demografskimi težavami.

Govoru predsednika Janše je sledila podelitev daril in začetek neformalnega dela dogodka.

Spodaj si lahko v fotogaleriji ogledate utrinke s dogodka, pod njo pa si lahko ogledate tudi videe, ki so sicer naloženi tudi na našem YouTube kanalu Demokracija magazine TV Channel.

Zadnje novice

Sorodne vsebine