13.7 C
Ljubljana
torek, 28 septembra, 2021

(FOTOGALERIJA) Migranti vlomili v hišo, poglejte, kako so jo povsem demolirali in za seboj pustili svinjarijo!

»Poglejte ljudje, še posebej vi, ki ščitite kriminalce, lopove in morilce oziroma tako imenovane imigrante, kaj naredijo, ko vlomijo v hišo, da bi bili v njej! Poglejte, jebejo vam oni mater, poglejte, kaj so naredili človeku v hiši, ki se nahaja v naselju Zagrad v Veliki Kladuši,« je na družbenem omrežju Facebook zapisal Rešid Rako Kurtaši in objavil fotografije.

Življenje v Bihaći in Veliki Kladuši ni več tak, kot je nekoč bil. Med mirnimi staroselci, ki so zelo gostoljubni ljudje, je zasejan nemir, strah in obup. Zdi se, da ni pomoči.

Vlomi so vse bolj pogosti, zato je jezni meščan na družbenem omrežju objavil fotografije hiše, v katero so vlomili migranti in v njej nekaj časa živeli.

Rašid Rako Kurtaši je ob slikah zapisal:

»Poglejte ljudje, še posebej vi, ki branite kriminalce, lopove in morilce oziroma tako imenovane imigrante, kaj naredijo, ko vlomijo0 v hišo, da bi bili v njej! Poglejte, jebejo vam oni mater, poglejte, kaj so naredili človeku v hiši, ki se nahaja v naselju Zagrad v Veliki Kladuši. Bilo bi prav, da te slike delite v čimvečjem številu, da ljudje vidijo, kaj se dogaja.«

No, ni edini. Šefik Ogrešević je na Facebooku objavil fotografije druge hiše, ki so jo migranti povsem uničili. Zapisal je, da vsem tistim, ki ščitijo migrante, želi, da potrkajo na njihovo okno.

Spodaj si lahko ogledate FOTOGALERIJO. Vse slike so s Facebooka.

Zadnje novice

Sorodne vsebine