23.7 C
Ljubljana
nedelja, 26 septembra, 2021

(FOTO) Razkrivamo, kdo je nesrečna 27-letna nosečnica, ki je bila ustreljena v Grosupljem

Slovenija je danes znova doživela krvav pokol! V streljanju v Grosuplju je po prvih ugotovitvah policije umrla 27-letna nosečnica, ob tem pa je umrl še njen nerojeni otrok, so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana. Policisti so našli mrtvega tudi 44-letnega domnevnega storilca, ki je, kot za zdaj kažejo ugotovitve policije, s strelom sodil tudi sebi.

Umoril nosečo Niko

(Slika: Instagram)

Kot so še sporočili s PU Ljubljana, je 44-letni državljan Slovenije nekaj pred deveto uro prišel do 27-letne oškodovanke, ki se je zatekla v bližnjo zgradbo in jo ustrelil. Osumljeni se je po umoru ženske s kraja odpeljal z osebnim vozilom. Policisti so ga kmalu po dejanju izsledili. Imel je strelno rano in je na kraju umrl. Poleg njega so našli strelno orožje. S PU Ljubljana so sporočili, da njegova smrt po prvih podatkih ni posledica kaznivega dejanja. Zaenkrat kaže, da je osumljeni storil samomor.

Rezultat iskanja slik za Nika Omahen Makić

(Slika: PrintScreen/Fama)

Po poročanju informativne oddaje Svet na Kanalu A, naj bi bil storilec podjetnik z blokiranimi računi iz Stične. Radio Zeleni val pa je na Facebooku poročal, da naj bi šlo za hčer lastnika fasaderstva Fama. Njihova spletna stran navaja, da je to Nika Omahen Makić. Ali je bila žrtev z domnevnim morilcem v kakršnem koli razmerju, zaenkrat ni znano.

Zadnje novice

Sorodne vsebine