9.9 C
Ljubljana
četrtek, 18 aprila, 2024

(FOTO) Predsedniški kandidat dr. Anže Logar v spremstvu nekdanje evroposlanke dr. Romane Jordan danes oddal svoj podpis; pred upravne enote povabil tudi ostale državljane

Piše: Sara Kovač (Nova24tv.si)

Z Romano Jordan sva svoj podpis za #Sodelujmo že oddal. Vabljeni, da ga oddate tudi vi, na kateri koli upravni enoti. Vsak podpis šteje!” je kandidat za predsednika države Anže Logar naznanil in dodal ključnik #ZAprihodnost. Logar je namreč napovedal, da bo predsednik, ki bo deloval v dobro vseh državljanov. 

Predsedniški kandidati so z današnjim dnem pričeli z zbiranjem podpisov za predsedniške volitve, razpisane 23. oktobra. Vlaganje kandidatur je možno do 28. septembra, 22. septembra pa se začne uradni del volilne kampanje.

Pred upravno enoto na Linhartovi je oddal podpis tudi kandidat dr. Anže Logar in sicer v spremstvu prvopodpisane podpornice dr. Romane Jordan, nekdanje evropske poslanke. Kasneje pa je obiskal tudi stojnico pred Tobačno. Logar je ob tem povabil tudi vse ostale državljane, da mu namenijo podpis podpore na kateri izmed upravnih enot po Sloveniji, saj vsak podpis šteje.

Morda je slika naslednjega: 4 osebe

Foto: FB

Morda je slika naslednjega: 6 oseb, ljudje stojijo in na prostem

Predsedniški kandidat logar v spremstvu Romane Jordane in poslanke Eve Irgl s partnerjem Davorjem Božičem. (Foto: FB)

Morda je slika naslednjega: 5 oseb, ljudje stojijo in na prostem

Logar je od oddaji podpisa podal tudi izjavo za medije.

Z Logarjem se bo mogoče osebno srečati. V ponedeljek bo ta namreč obiskal stojnice v Ljubljani, Celju, Slovenski Bistrici in Mariboru, v torek pa v Novi Gorici, Ajdovščini, Postojni, Novem mestu in Brežicah.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine