12.8 C
Ljubljana
sreda, 12 maja, 2021

(FOTO) Poglejte, kako predatorski migranti, polni denarja, žurajo v nočnem klubu Cirkus v Ljubljani in oprezajo za mladoletnimi domačimi dekleti

»Starši, pomislite, kje in v kakšni družbi so vaši otroci?« je zapisal zaskrbljen oče in nam poslal fotografije iz lokala Cirkus, kjer naj bi se konec tedna zabavala mladina, v resnici pa so na mlada dekleta prežali migrantski predatorji.

Kot je razbrati s spleta, je lokal Cirkus odprt samo ob petkih in sobotah, in to med 23. in 5. uro zjutraj.

V noči s 23. na 24. novembra se je v jutranjih urah  vesela družba ustavila v omenjenem lokalu. Nekaj so praznovali in želeli so si še zabave. Vsi so bili v parih, doma imajo otroke – najstnike in najstnice.

MIgranti oziroma tujerodni so označeni. (Slika: bralec)

Ko so stopili v lokal Cirkus, so bili zgroženi. »Nekaj zelo (pre)mladih domačih deklet oziroma bolj otrok. Nobenega fanta, ki bi “pasal” k tem dekletom. Okoli njih pa predatorski migranti, tudi črnci. Nikoli en sam, ampak po dva ali tri, v nekakšnih tropih, kot je značilno za njihovo domače okolje, od koder so se pritepli v Slovenijo. In polni denarja, s katerim si privoščijo alkohol in cigarete. 

»Starši, pomislite, kje in v kakšni družbi so vaši otroci?« opozarja družba domačinov starše, da naj pazijo na svoje otroke.

MIgrantski predatorji prežijo na domačinke. (Slika: bralec)

Zadnje novice

Sorodne vsebine