11.2 C
Ljubljana
četrtek, 29 septembra, 2022

(FOTO) Neprimerna “šala” poslanca Levice Mihe Kordiša: “Firma bo fina, ko bo nacionalizirana”!

Piše: Luka Perš (Nova24tv)

V naše uredništvo je prišla fotografija, kjer si je poslanec Levice Miha Kordiš privoščil še eno nedostojno opazko. Na enem izmed družbenih omrežij je objavil sliko. Eden izmed sledilcev mu je napisal, da so vzglavniki rdeče barve in katera firma jih izdeluje. Kordiš pa mu je v svojem stilu odgovoril, da nima pojma, katera, “bo pa fino k bo nacionalizirana” in dodal še nekaj smeškotov.

Spomnimo, da je v njihovem programu zapisno, da bi nacionalizirali podjetja: “Lastništvo podjetij bomo prenesli v  roke države in lokalnih skupnosti ter ustanovili delavske, kmečke in potrošniške zadruge. Zato bomo spremenili nosilce kapitala in socializirali dobičke. Z demokratičnim planiranjem želimo regulirati tržne procese in jih postopno nadomeščati z organiziranimi procesi.” Stranka Levica je v delu slovenske javnosti v središču pozornosti. Stranka, ki ji je leta 2014 medijsko in politično moč prinesla pomoč največje komercialne televizije POP TV. Že takrat je Luka Mesec razburjal s svojimi izjavami. V preteklosti pa je s svojimi radikalnimi izjavami za razburjanje drugače mislečih poskrbel prav Kordiš.

Kordiš je znan, da rad zagovarja zgrešene socialistične sisteme kot ga doživljajo prebivalci v Venezueli. Za njihove zgrešene poteze pa okrivijo radi razvite  države z močnimi demokratičnimi principi. O programu stranke Levice se je v preteklosti že veliko govorilo. S svojimi izjavami pa so že velikokrat izkazali nespoštovanje do najbolj uspešnih podjetnikov v Sloveniji. To so na svoji koži izkusili Ivo Boscarol, Igor Akrapovič in Marjana Batagelja pošiljali na bajonete.

Miha Kordiš. (foto: Bralec Nova24tv)

Miha Kordiš si privoščil novo neprimerno šalo
V uredništvo smo dobili sliko bralca, na kateri se Kordiš odziva na komentar uporabnika enega izmed družbenih omrežij. Uporabnik ga je spraševal o prevozniškem podjetju, s katerim se prevaža Kordiš. Le ta je odgovoril, da bo omenjeno podjetje ta pravo, ko se ga bo nacionaliziralo.

Stranka Levica raje podpira ideje, ki so v dvajsetem stoletju poskrbeli za 100 milijonov smrti. Danes ji zgled postavljajo nekdanji venezuelski predsednik Chavez ter sedanji morilski diktator Nicholas Maduro. Podpirajo pa tudi novo izvoljenega zagrebškega župana Tomislava Tomaševića.

Miha Kordiš s takšnimi izjavami le hoče poskrbeti za buren odziv nasprotne strani. Ne glede, da so njegove ekonomske ideje popolnoma zgrešene, postaja Levica vedno bolj priljubljena med osrednjimi mediji. Levica pa niti ne skriva, da so poleg Socialnih demokratov, obveščevalnih krogov Damira Črnčeca osrednji igralci, ki v ozadju režirajo in organizirajo nezakonite petkove proteste. Ali si res želite, da bo Miha Kordiš minister za gospodarstvo?

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine