12 C
Ljubljana
ponedeljek, 20 septembra, 2021

(Foto) Belokranjci ob odkritju še enega izmed mnogih zapuščenih taborišč migrantov: Violeta, pridi in počisti!

Civilna iniciativa proti migrantskemu centru v Beli krajini je delila fotografije, ki jih je včeraj ob sprehodu v naravi posnel domačin ob Kolpi. Na svojem Facebook profilu je zapisal: “Če ima kateri od zagovornikov željo počistiti, mu pokažem lokacijo.”

Usuli so se komentarji, med njimi ni bilo nobenega “prostovoljca”, ki bi čistil za migranti. Iz fotografij je razvidno, da so ilegalni migranti, očitno Iranci, ko so vstopili v EU – Slovenijo, odvrgli vse, česar po njihovem mnenju ne potrebujejo več: iranske potne liste, oblačila, tudi vrv in podobno.

“Ne razumem ene stvari … kaj ti zagovorniki res ne vejo, kaj prihaja s temi migranti … saj, ko bo zakuhalo, ne bojo imeli kam pobegnit … cilj je zavzeti celi svet … to se je govorilo že pred 30 leti,” je pod fotografijami izjavila ena izmed komentatork. Še eden pa je pozval kar poslanko Violeto Tomič, naj pride počistit njihov nered. Prav ta poslanka radikalne Levice je namreč ena izmed najbolj zavzetih vabiteljev migrantov na politični sceni. 

Več http://moja-dolenjska.si/belokranjski-poziv-ce-zeli-kateri-od-zagovornikov-pocistiti-naj-se-javi/

Moja-Dolenjska

Zadnje novice

Sorodne vsebine